Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00
Gå til service & værksted

Mercedes-Benz CLA coupé.

 

CLA coupé priser.

 
 

En premiumbil med stor klasse.

CLA coupé er en ener. Intet mindre. Det er ikke uden grund, at CLA har status som premiumbil. Det forførende design udstråler en vitalitet og styrke, der kommer til udtryk i det langstrakte frontparti, den markante diamantgrill og de imponerende LED High Performance-lygter.

 

Ruderne er rammeløse, hvilket understreger bilens sporty sjæl, og de indad- og udadhvælvede overflader understreger sammen med de stramme linjer, at her er en bil, der gerne vil både ses og mærkes.

 

 

Bilens interiør kan du ikke undgå at blive forelsket i. Her er masser af spændende detaljer, som giver bilen personlighed, og du vælger selv, hvilke detaljer der skal kendetegne lige netop din bil. Det kan fx være det flotte, fritstående 20,3 cm store mediedisplay smartphone-look, der betjenes let og intuitivt, så du både kan høre musik, svare telefonen og navigere via GPS, mens du samtidig holder opmærksomheden på trafikken.

 

Betjeningselementer og kanter er holdt i sølvkrom med metallisk overflade, hvilket giver et udpræget eksklusivt udseende og sportssæderne i integraldesign gør, at du slet ikke har lyst til at forlade bilen, når du når frem til dit bestemmelsessted.

 

Motorkraft og miljøhensyn.

En Mercedes-Benz er synonym med motorkraft. Den går vi aldrig på kompromis med. Vi går til gengæld heller ikke på kompromis med de hensyn, vores biler skal tage til miljøet. Derfor er vores motorer udviklet til effektivt at reducere forbrugs- og emissionsværdier uden at gå på kompromis med ydelsen.

 

CLA coupé leveres med en undervogn, der er nøje afstemt til den enkelte model. Det er graden af sportslighed, det handler om, fra komfortabel sportslig til meget sportslig. Bilens intelligente undervogn er i høj grad med til at give dig den særlige Mercedes-Benz-følelse, og sikkerhed og kørekomfort sikres gennem en lang unikke række teknologier.

 

Hvis du ønsker ekstra sikkerhed, kan du med fordel vælge en CLA med firehjulstrækket 4MATIC. Det sikrer optimal balance mellem dynamik, traktion og effektivitet i alle køresituationer. Med Antispinregulering ASR undgår du, at hjulene spinder, når du accelererer, og på samme måde modvirker det elektroniske stabiliseringsprogram ESP ®, at bilen skrider ud i kritiske situationer.

 

Alt efter den valgte model, fås CLA coupé med forskellige typer gearkasser, der tilbyder forskellige typer køreoplevelser. En 6-trins manuel gearkasse, en 7-G DCT dobbeltkoblingsgearkasse med automatisk gear, der kombinerer komforten ved automatgearkasse med det manuelle gearskiftes dynamik, og endelig en 7-trins AMG Speedshift DCT sportsgearkasse, der sikrer en dynamisk acceleration.

 

Bilen advarer dig om farer på vejen.

Mercedes-Benz er mere end noget andet synonym med sikkerhed. De sidste 10 år har fabrikkens designere målrettet arbejdet på at udvikle sikkerhedsteknologier med den klare vision at sikre ulykkesfri kørsel. Vi kalder det Intelligent Drive og for hver generation kommer man tættere på målet.

 

En moderne Mercedes-Benz kan i dag tænke selv takket være avanceret teknologi. Ved hjælp af sensorer analyserer assistentsystemerne komplekse situationer og advarer dig i tide, så du kan nå at reagere.

 

En kollision i trafikken er resultatet af mange forskellige uheldige faktorer. Det kan være uopmærksomhed, dårligt føre, ringe udsyn eller noget uforudset, der opstår. Derfor har Mercedes-Benz’ designere udviklet sikkerhedsfunktioner, der hjælper føreren i kritiske situationer og skaber en afslappet kørsel.

 

Alle modeller er som standard udstyret med ABS-bremser og ATTENTION ASSIST-funktionen, som holder øje med dig og analyserer din måde at køre på, så den kan advare dig, hvis din kørsel afviger fra normalen. Den minder dig om at holde pause i tide på lange ture og ved kørsel om natten og registrerer tegn på træthed og uopmærksomhed, så den kan advare dig i tide både visuelt og akustisk ved risiko for sekundsøvn.

 

Active Brake Assist advarer dig i samme ånd, hvis afstanden til den forankørende bliver for lille. Systemet advarer først med en lampe og siden også med lyd, hvis du ikke reagerer. Er der fare for kollision, får du hjælp til en nødopbremsning fra den adaptive bremseassistent med et supplerende bremsetryk. Hvis du intet foretager dig, sørger systemet selv for at foretage en delvis opbremsning, så kollision kan undgås.

 

Miljøhensyn er en selvfølge.

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og reducere bilen negative påvirkning af miljøet. Vores motorer opfylder derfor alle EURO 6-udstødningsnormen.
Herudover er bilen udstyret med ECO start/stop-funktion, der afbryder motoren, når der ikke er brug for den, og sætter i gang igen, så snart du ønsker at køre videre. Helt automatisk og uden at du bemærker det.

 

Al belysning er så vidt muligt både indvendig og udvendig udført i langtidsholdbar og energibesparende LED-teknologi, og der er opnået vægtbesparelser på karrosseri, undervogn, gearkasse og alt indvendigt udstyr.

 

Mercedes-Benz har som den eneste bilproducent i verden opnået et ECARF-kvalitetsstempel fra den europæiske stiftelse for allergiforskning. Det skyldes anvendelsen af allergivenlige komponenter og materialer og et fokus på luftkvaliteten i kabinen.

 

Find os her.

Hørsholm

Ådalsvej 54

2970 Hørsholm

Salg – Hørsholm

Ishøj

Baldersbækvej 8M

2635 Ishøj

Salg – City

Søborg

Dynamovej 7

2860 Søborg

Salg – Søborg

Book en prøvetur

  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst