Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00
Gå til service & værksted

Bilforretning på en ny måde.

Nu er dørene slået op til et splinternyt showroom i midten af København, og alt vil ikke være, som det plejer i et traditionelt bilhus.

 

Hos Mercedes-Benz CPH City er alt fra selve placeringen til ny-definerede roller for personalet er udtænkt med afsæt i kundernes oplevelser.

 

Central placering.

Med en placering i Sydhavnen tager vi skridtet helt ind i midt-byen og bringer dermed forretningen helt tæt på kunderne. Det er helt bevidst, fortæller direktør, Lars Simper:

 

 

”Det giver simpelthen ikke mening at blive ved med at tænke bilhuse, som man altid har gjort det. Vi er nødt til at vende tankegangen rundt og bygge vores forretning ud fra kundernes perspektiv. Og hvorfor skal de altid køre ud af byen for at besøge os? Hvorfor er vi ikke der, hvor de er? Derfor satser vi stærkt på en tilstedeværelse i København,” siger Lars Simper.

 

 

Det nye showroom i Sydhavnen kommer til at huse både nye og brugte personbiler, erhvervsbiler samt fuldtudstyret serviceværksted.

 

Helt nye roller for personalet.

Hvis man ankommer i bil, møder man den første af helt nye ansatte. En såkaldt ”Car Jockey” sørger nemlig for at parkere ens bil, mens man i ro og mag kan bevæge sig videre ind i det ny-renoverede showroom. Her tager en ”Star Assistant” hånd om kunderne og hjælper dem videre og sørger for kontakt til de rette mennesker via et elektronisk system på en iPad.

 

Tablets spiller i øvrigt en central rolle i hele arbejdsgangen for personalet, hvor sælgerne ikke længere arbejder med computere og laptops, men i stedet guider kunderne helt flydende og fleksibelt. De håndbårne tablets spiller sammen med huset i en integreret løsning, hvor indhold kan vises på store skærme på væggene, når behovet er der.

 

”Vi har ladet os inspirere af mange andre typer virksomheder og brancher, hvor Car Jockey’en fx svarer til en valet parking på high-end restauranter, og vores Star Assistent, som tager imod kunderne, er implementeret på baggrund af receptionen på hoteller, som sørger for ordentligt check-in. iPad-løsning er etableret for at give en lidt mere fleksibel og uformel oplevelse, når kunderne besøger os, hvilket vi oplever som et stort ønske,” siger Lars Simper.

 

Skal du opleve et nyt og moderne bilhus?

Salgsafdelingen i Mercedes-Benz CPH City holder åbent alle ugens dage og du er mere end velkommen til at kigge indenfor.

 

Adressen er Sydhavnsgade 16, 2450 København SV.
Tilkørsel via Scandiagade.

 

Åbningstider for salgsafdelingen:
Mandag til fredag fra 08.00 – 17.30
Lørdag og søndag fra 11.00 – 16.00

 

Åbningstider for værkstedet:
Mandag til fredag fra 07.00 – 22.00
Lørdag og søndag – Lukket

 

Vi ser frem til at se dig.