Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00
Gå til service & værksted

Ny C-Klasse stationcar.

 

C200 PrivatLeasing kampagnepris.

Nu kan du køre C200 stationcar med benzinmotor, og AMG Night Edition pakken til 4.595 kr. om måneden og en udbetaling på 35.000 kr. og få ekstraordinært meget udstyr med.

 

AMG Night Edition pakken indeholder nemlig blandt andet AMG design inkl. 18” AMG letmetalfælge, diamantgrill med sorte detaljer, tonede ruder og sorte vindueslister og spejle samt den adaptive fartpilot DISTRONIC, komplet digital instrumentering, ambientebelysning i 64 farver samt AMG sportsrat i dinamicamikrofiber og nappalæder.

Book en prøvetur
 

C-Klassen er stilfuld og vital.

C-Klasse stationcar er den store bil med de mange muligheder. Den nye model er endda endnu større end sin forgænger, ligesom designlinjen er blevet markant opdateret.

 

De brede skuldre og det stilfulde hækparti giver sammen med det varierede spil i bilens linjer, med både konvekse og konkave flader, indtryk af en bil, der er stilfuld, sporty og vital.

 

En stationcar, der udstråler selvsikkerhed.

C-Klasse er blevet større og stærkere at se på. Lidt bredere over skuldrene og med en mere vital udstråling krydret med sporty elegance.

 

Designets organiske formsprog er karakteriseret ved bløde, harmoniske linjer og spændende detaljer, der tilsammen skaber et varieret spil mellem bilens linjer, kanter og flader, så øjet aldrig bliver færdig med at opdage nyt. Selve fronten på Mercedes C-Klasse stationcar er forskellig alt efter udstyrslinje, men fælles for alle er, at de udstråler selvsikkerhed og overskud.

 

Mercedes-Benz er kærlighed til detaljen i alle aspekter af bilens design. Kabinen i C-Klasse stationcar er således præget af udsøgte materiale, en smuk forarbejdning og et fuldendt formsprog. Sammen giver det et stilfuldt og sporty udtryk og understreger oplevelsen af en kvalitetsbil i særklasse. Den nydesignede midterkonsol giver overskuelighed, og det alsidige lyskoncept skaber en behagelig belysning til alle situationer.

 

C-Klassens multimedie- og navigationssystem gør bilen let og intuitiv at betjene, så du kan fokusere på trafikken. Systemet er state of the art i forhold til både lyd-, billede- og opkoblingskvalitet, så du kan glæde dig til at opleve det nærmeste, du kommer på en live-oplevelse.

 

Kraftfuld motor får dig hurtigt videre.

Mercedes-Benz stræber efter at løsninger, der er både ansvarsbevidste, dynamiske og komfortable. Målsætningen er at sikre dig den motorkraft, du har behov for, samtidig med at vi beskytter naturen bedst muligt. Derfor er vores motorer udviklet til effektivt at reducere forbrugs- og emissionsværdier uden at gå på kompromis med ydelsen.

 

C-Klasse stationcar fås med både diesel- og benzinmotorer eller med den innovative og avancerede hybridmotor Plug-in-Hybrid til C350e. Takket være en unik kombination af elmotor, optimeret aerodynamik, genindvinding af bevægelsesenergi og letløbsdæk er denne motor blandt de mest effektive i forhold til brændstofforbrug og CO2-emission.

 

Alt efter den valgte model, tilbyder Mercedes-Benz, en 7- trins automatgearkasse 7G-TRONIC PLUS, en 9-trins automatgearkasse 9G-TRONIC eller en 7-trins sportsgearkasse AMG SPEEDSHIFT MCT. Uanset om du er til manuel eller automatisk, vil du opleve et gearskifte, der er harmonisk, behageligt og hurtigt accelererende.

 

Det er ikke mindst bilens intelligente undervogn, der giver dig den særlige Mercedes-Benz-følelse. En lang række unikke teknologier garanterer dig sikkerhed og kørekomfort, det gælder for eksempel højtydende AMG-bremsesystem og hastighedsafhængig sportsservostyring.

 

For de fleste vejer sikkerheden i bilen allertungest, og hvis du ønsker ekstra kontrol uanset terræn og vejrforhold, kan du med fordel vælge firehjulstræk 4MATIC, der sikrer kørestabilitet også på is- og sneglatte veje.

 

Sikkerhed – C-Klassens evne til at tænke selv bringer dig sikkert frem.

Nutidens bil kan tænke selv, og Mercedes-Benz er synonym med sikkerhed på vejen. Fabrikkens designere har de sidste 10 år arbejdet målrettet på at udvikle sikkerhedsteknologier med den klare vision at sikre en ulykkesfri kørsel. Vi kalder det Intelligent Drive, og for hver generation kommer man tættere på målet. En moderne Mercedes C-Klasse stationcar kan tænke selv takket være avanceret teknologi. Ved hjælp af sensorer analyserer assistentsystemerne komplekse situationer og advarer dig i tide, så du kan nå at reagere.

 

En kollision i trafikken er resultatet af mange forskellige uheldige faktorer. Det kan være uopmærksomhed, dårligt føre, ringe udsyn eller noget uforudset, der opstår. Derfor har Mercedes-Benz’ designere udviklet sikkerhedsfunktioner, der hjælper føreren i kritiske situationer og skaber en afslappet kørsel.

 

 

Alle modeller er for eksempel som standard udstyret med ATTENTION ASSIST-funktionen, som holder øje med dig og analyserer din måde at køre på, så den kan advare dig, hvis din kørsel afviger fra normalen. Den minder dig om at holde pause i tide på lange ture og ved kørsel om natten og registrerer tegn på træthed og uopmærksomhed, så den kan advare dig i tide både visuelt og akustisk ved risiko for sekundsøvn.

 

På samme måde advarer COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS dig, hvis afstanden til den forankørende bliver for lille. Systemet advarer først med en lampe og siden også med lyd, hvis du ikke reagerer. Er der fare for kollision, får du hjælp til en nødopbremsning fra den adaptive bremseassistent med et supplerende bremsetryk. Hvis du intet foretager dig, sørger systemet selv for at foretage en delvis opbremsning, så kollision kan undgås.

 

 

Der findes som ekstraudstyr en lang række yderligere sikkerhedsforanstaltninger.

 

Et naturligt hensyn til verden.

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og reducere bilens negative påvirkning af miljøet. Vores motorer opfylder derfor alle EURO 6-udstødningsnormen, ligesom C-Klassen er udstyret med ECO start/stop-funktion, der afbryder motoren, når der ikke er brug for den, og sætter i gang igen, så snart du ønsker at køre videre. Helt automatisk og uden at du bemærker det.

 

Al belysning er så vidt muligt både indvendig og udvendig udført i langtidsholdbar og energibesparende LED-teknologi, og der er opnået vægtbesparelser på karrosseri, undervogn, gearkasse og alt indvendigt udstyr.

 

Muligheden for at vælge en hybridmotor er endnu et af Mercedes-Benz kvalificerede bud på en renere verden.
Mercedes-Benz har som den eneste bilproducent i verden opnået et ECARF-kvalitetsstempel fra den europæiske stiftelse for allergiforskning. Det skyldes anvendelsen af allergivenlige komponenter og materialer og et fokus på luftkvaliteten i kabinen.

 

Du designer din egen bil.

Det er fleksibiliteten, der er med til at karakterisere en Mercedes-Benz. Din bil er din partner i hverdagen, og derfor skal du have muligheden for at til- og indrette den helt præcist efter din smag og dit behov.

 

En aluminiumholder, der er nøje afstemt i forhold til bilens design, er således basis for mange forskellige transportløsninger som cykler, ski eller tagbokse.

 

Som standardudstyr er bilen indrettet med blandt andet multifunktionsrat i sort læder med tre eger, og interiørlisterne er i sort pianolakdesign.
Designo er et eksklusivt individualiseringsprogram både inden- og udendørs, der blandt andet omfatter flere unikke lakeringer i høj kvalitet. Du kan vælge mellem metallic- og bright-lakeringer.

 

Indvendigt kan du vælge mellem det sporty tofarvede interiør i platinhvid pearl/sort eller det eksklusive i sadelbrun/sort.

 

 

Er du interesseret?

Book en prøvetur

  • OBS: Prøvekørsler er på nuværende tidspunkt kun muligt på en aftalt adresse udenfor vores forretnings matrikel grundet restriktioner for Covid-19. Udfyld dit ønske for tid og sted, så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi ser frem til at sende dig afsted på en prøvetur.
  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst