Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00
Gå til service & værksted

Ny C-Klasse sedan.

 

High performance til alle hverdagens oplevelser.

Hos Mercedes-Benz er målsætningen at sikre dig al den motorkraft, du har behov for, samtidig med at vi beskytter naturen bedst muligt. Derfor er vores motorer udviklet til effektivt at reducere forbrugs- og emissionsværdier uden at gå på kompromis med motorydelsen.
C-Klassen fås med både diesel- og benzinmotorer eller med en avanceret hybridmotor, der befinder sig mellem forbrændings- og elmotoren.

 

Alt efter den valgte model, tilbyder Mercedes-Benz, en 9-trins automatgearkasse eller en 7-trins sportsgearkasse. Uanset om du er til manuel eller automatisk, så vil du opleve et gearskifte, der er harmonisk, behageligt og hurtigt accelererende.

 

Bilens intelligente undervogn er i høj grad med til at give dig den særlige Mercedes-Benz-følelse.
Sikkerhed og kørekomfort sikres gennem en lang unikke række teknologier.

 

Hvis du ønsker ekstra sikkerhed, fordi du for eksempel ofte kører under dårlige vejrforhold, så kan du med fordel vælge en C-Klassemodel med firehjulstrækket 4MATIC, som sikrer kørestabilitet og perfekt traktion/drivkraft. Her fordeles motormomentet med 33% på forakslen og 67% på bagakslen, hvilket gør bilen særligt sikker ved kørsel på sne og is.

 

Kærlighed til detaljen.

C-Klassen er blevet større og stærkere at se på. Lidt bredere over skuldrene og med en mere vital udstråling krydret med sporty elegance.
Designets organiske formsprog er karakteriseret ved bløde, harmoniske linjer og spændende detaljer, der tilsammen skaber et varieret spil mellem bilens linjer, kanter og flader, så øjet aldrig bliver færdig med at opdage nyt. Selve fronten er forskellig alt efter udstyrslinje.

Mercedes-Benz er kærlighed til detaljen, og også indvendig bliver oplevelsen af en kvalitetsbil i særklasse bekræftet. De udsøgte materialer, det fuldendte formsprog og de intelligente løsninger gør opholdet i kabinen til en oplevelse i sig selv.
Komforten er garanteret i standardmodellen og kan yderligere opgraderes med ekstraudstyr.

 

Bilens multimedie- og navigationssystem har til formål at gøre bilen så let og intuitiv at betjene, at du kan fokusere opmærksomheden på trafikken. Systemet har en fantastisk kvalitet på både lyd- og billedside, også ved live-opkobling.

 

Sikkerhed – Bilens evne til at tænke selv bringer dig sikkert frem.

Mercedes-Benz er synonym med sikkerhed på vejen, og fabrikkens designere har de sidste 10 år arbejdet målrettet på at udvikle sikkerhedsteknologier med den klare vision at sikre ulykkesfri kørsel. Vi kalder det Intelligent Drive, og for hver generation kommer man tættere på målet.

 

En moderne Mercedes-Benz kan tænke selv takket være avanceret teknologi. Ved hjælp af sensorer analyserer assistentsystemerne komplekse situationer og advarer dig i tide, så du kan nå at reagere.

 

En kollision i trafikken er resultatet af mange forskellige uheldige faktorer. Det kan være uopmærksomhed, dårligt føre, ringe udsyn eller noget uforudset, der opstår. Derfor har Mercedes-Benz’ designere udviklet sikkerhedsfunktioner, der hjælper føreren i kritiske situationer og skaber en afslappet kørsel.

 

 

Alle modeller er som standard udstyret med ABS-bremser og ATTENTION ASSIST-funktionen, som holder øje med dig og analyserer din måde at køre på, så den kan advare dig, hvis din kørsel afviger fra normalen. Den minder dig om at holde pause i tide på lange ture og ved kørsel om natten og registrerer tegn på træthed og uopmærksomhed, så den kan advare dig i tide både visuelt og akustisk ved risiko for sekundsøvn.

 

COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS advarer dig i samme ånd, hvis afstanden til den forankørende bliver for lille. Systemet advarer først med en lampe og siden også med lyd, hvis du ikke reagerer. Er der fare for kollision, får du hjælp til en nødopbremsning fra den adaptive bremseassistent med et supplerende bremsetryk. Hvis du intet foretager dig, sørger systemet selv for at foretage en delvis opbremsning, så en kollision kan undgås.

 

Du designer din egen bil.

Det er fleksibiliteten, der er med til at karakterisere en Mercedes-Benz. Din bil er din partner i hverdagen, og derfor skal du også have muligheden for at tilvælge og indrette den helt præcis efter din smag og dit behov.

 

Som standardudstyr er bilen indrettet med blandt andet multifunktionsrat i sort læder med tre eger, sæderne er betrukket med sort eller krystalgråt Aberdeen-stof og interiørlisterne er i sort pianolakdesign.

Med udstyrslinjerne AVANTGARDE, EXCLUSIVE og AMG Line, der giver bilen et sporty præg, har du muligheden for at give din C-Klasse et endnu mere individuelt præg.

 

Designo er et eksklusivt individualiseringsprogram både inden- og udendørs, der blandt andet omfatter flere unikke lakeringer i høj kvalitet. Du kan vælge mellem metallic- og bright-lakeringer.
Indvendigt kan du vælge mellem det sporty tofarvede interiør i platinhvid pearl/sort eller det eksklusive i sadelbrun/sort.

 

Et naturligt hensyn til verden.

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og reducere bilens negative påvirkning af miljøet. Vores motorer opfylder derfor alle EURO 6-udstødningsnormen, ligesom bilen er udstyret med ECO start/stop-funktion, der afbryder motoren, når der ikke er brug for den, og sætter i gang igen, så snart du ønsker at køre videre. Helt automatisk og uden at du bemærker det.

 

Al belysning er så vidt muligt både indvendig og udvendig udført i langtidsholdbar og energibesparende LED-teknologi. Der er opnået vægtbesparelser på karrosseri, undervogn, gearkasse og alt indvendigt udstyr.

Mercedes-Benz har som den eneste bilproducent i verden opnået et ECARF-kvalitetsstempel fra den europæiske stiftelse for allergiforskning. Dette skyldes anvendelsen af allergivenlige komponenter og materialer og et fokus på luftkvaliteten i kabinen.

 

Muligheden for at vælge en hybridmotor er endnu et af Mercedes-Benz’ kvalificerede bud på en renere verden. En kombination af elmotor, optimeret aerodynamik, genvinding af bevægelsesenergi og letløbsdæk gør for eksempel hybridmotoren i C 300 h til en af de meste effektive i forhold til forbrug og CO2-emission.

 

 

Er du interesseret?

Book en prøvetur

  • OBS: Prøvekørsler er på nuværende tidspunkt kun muligt på en aftalt adresse udenfor vores forretnings matrikel grundet restriktioner for Covid-19. Udfyld dit ønske for tid og sted, så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi ser frem til at sende dig afsted på en prøvetur.
  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst