Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00

Ny C-Klasse coupé.

 

Karakteristisk profil i et sporty udtryk.

C-Klasse coupé er en bil, der gør indtryk. Den tiltrækker sig opmærksomhed, hvor end man færdes i den takket være det gennemførte design. Som chauffør mærker man hurtigt, hvordan den bevæger alle sanser med sin sporty elegance og sin lethed på vejen.

 

Design.

Designet i coupé-modellen tegner en karakteristisk Mercedes-profil i et sporty udtryk, som forener styrke og dynamik med elegance og lethed. C-Klasse coupé er bredskuldret og har et nydesignet hækparti, der fanger øjet. Dens blikfang bliver yderligere forstærket af udstødningssystemets stødfanger med to integrerede rørhaler.

 

Den forlængede motorhjelm, den faldende coupé-silhuet og de fritstående sidespejle understreger sammen med den sænkede undervogn, at det her er en ægte sportsvogn, der byder på store køreoplevelser.

 

Bilens bredde fremhæves af nyskabende LED-lysteknologi, som i form af fire vandrette bånd gør bilen let genkendelig både dag og nat.

 

Synet af bilens interiør, de udsøgte materialer og den uovertrufne finish får uvilkårligt hjertet til at banke lidt hurtigere. Også her understreges indtrykket af en bil, der er sjov at køre i. Sæderne i integraldesign understøtter kroppen perfekt uanset terræn. De flotte betjeningselementer i sølvkrom giver sammen med det stilfulde designelement på midterkonsollen bilen karakter og personlighed.

 

Du kan skabe din egen individuelle og eksklusive kabine ved at vælge blandt en lang række udstyrsdetaljer.

 

Enestående køredynamik og maksimal komfort.

Hos Mercedes-Benz er målsætningen at sikre dig al den motorkraft, du har behov for, samtidig med at vi beskytter naturen bedst muligt. Derfor er vores motorer udviklet til effektivt at reducere forbrugs- og emissionsværdier uden at gå på kompromis med motorydelsen.

 

C-Klasse coupé fås med både diesel- og benzinmotor.

 

Alt efter den valgte model, tilbyder Mercedes-Benz, en 9-trins automatgearkasse 9G-TRONIC eller en 7-trins sportsgearkasse AMG SPEEDSHIFT MCT. Uanset om du er til manuel eller automatisk, så vil du opleve et gearskifte, der er harmonisk, behageligt og hurtigt accelererende.

 

Den særlige afstemning, der giver maksimal affjedringskomfort, sørger sammen med karosseriets sænkning for en helt enestående køreoplevelse, uanset hvilket terræn du færdes i.

 

Alt efter motorvarianten og den valgte konfiguration kan du tilføje ekstraudstyr, der yderligere raffinerer din køreoplevelse.

 

C-Klasse coupé fås også med firehjulstræk 4MATIC, der omsætter ydelsen fra de kraftfulde motorer og gør det muligt at accelerere optimalt, også når vejbelægning og vejrforhold er dårlige.

 

Bilens evne til at tænke selv bringer dig sikkert frem.

Mercedes-Benz er synonym med sikkerhed på vejen, og fabrikkens designere har de sidste 10 år arbejdet målrettet på at udvikle sikkerhedsteknologier med den klare vision at sikre ulykkesfri kørsel. Vi kalder det Intelligent Drive, og for hver generation kommer man tættere på målet.

 

En moderne Mercedes-Benz kan tænke selv takket være avanceret teknologi. Ved hjælp af sensorer analyserer assistentsystemerne komplekse situationer og advarer dig i tide, så du kan nå at reagere.

 

En kollision i trafikken er resultatet af mange forskellige uheldige faktorer. Det kan være uopmærksomhed, dårligt føre, ringe udsyn eller noget uforudset, der opstår. Derfor har Mercedes-Benz’ designere udviklet sikkerhedsfunktioner, der hjælper føreren i kritiske situationer og skaber en afslappet kørsel.

 

Alle modeller er som standard udstyret med ABS-bremser og ATTENTION ASSIST-funktionen, som holder øje med dig og analyserer din måde at køre på, så den kan advare dig, hvis din kørsel afviger fra normalen. Den minder dig om at holde pause i tide på lange ture og ved kørsel om natten og registrerer tegn på træthed og uopmærksomhed, så den kan advare dig i tide både visuelt og akustisk ved risiko for sekundsøvn.

 

COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS advarer dig i samme ånd, hvis afstanden til den forankørende bliver for lille. Systemet advarer først med en lampe og siden også med lyd, hvis du ikke reagerer. Er der fare for kollision, får du hjælp til en nødopbremsning fra den adaptive bremseassistent med et supplerende bremsetryk. Hvis du intet foretager dig, sørger systemet selv for at foretage en delvis opbremsning, så kollision kan undgås.

 

Der findes som ekstraudstyr en lang række yderligere sikkerhedsforanstaltninger.

 

Du designer din egen bil.

Med Mercedes-Benz’ udstyrspakker kan du opgradere din bil, så den bliver lige præcis som du kunne ønske dig.

 

Er du til de sporty, det eksklusiv og eller de mere progressive, som findes udstyrspakker som lever op til dine ønsker.

 

Et naturligt hensyn til verden.

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og reducere bilens negative påvirkning af miljøet. Vores motorer opfylder derfor alle EURO 6-udstødningsnormen, ligesom bilen er udstyret med ECO start/stop-funktion, der afbryder motoren, når der ikke er brug for den, og sætter i gang igen, så snart du ønsker at køre videre. Helt automatisk og uden at du bemærker det.

 

Al belysning er så vidt muligt både indvendig og udvendig udført i langtidsholdbar og energibesparende LED-teknologi, og der er opnået vægtbesparelser på karrosseri, undervogn, gearkasse og alt indvendigt udstyr.

Mercedes-Benz har som den eneste bilproducent i verden opnået et ECARF-kvalitetsstempel fra den europæiske stiftelse for allergiforskning. Det skyldes anvendelsen af allergivenlige komponenter og materialer og et fokus på luftkvaliteten i kabinen.

 

 

Er du interesseret?

Book en prøvetur

  • Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig for at aftale nærmere.
  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig