Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 11.00
Gå til service & værksted

Ny C-Klasse cabriolet.

 

C-klasse cabriolet: Helstøbt og elegant.

Hvem drømmer ikke om at kunne cruise af sted med åbent tag og vind i håret? Cabrioleten er udtryk for den ultimative køreoplevelse og er derfor også den mest eksklusive. Den følelse af frihed, du oplever i en cabriolet, er i en klasse helt for sig, og oplevelsen bliver ganske enkelt ikke større end i en Mercedes-Benz C-Klasse cabriolet.
Takket være avanceret ekstraudstyr kan du endda køre med åben kaleche hele året rundt og reducere støjen, så det svarer til at køre i en lukket bil.

 

En sand fryd for øjet.

Den ny C-Klasse cabriolet fra Mercedes-Benz er helstøbt, elegant og eksklusiv. De rene linjer tegner et udtryk, der på én gang er sporty og elegant. Bilen har AMG-frontskørt og en muskuløs bagende, der vidner om, at bilen er klar til at yde en toppræstation. Hver gang.

 

Kalechen åbner let og ubesværet og afslører sæder i integraldesign, som ganske enkelt inviterer til at sætte sig godt til rette og forberede sig på en stor køreoplevelse.

 

Med ekstraudstyr som det automatiske vindskotsystem AIRCAP og nakkevarmersystemet AIRSCARF, kan du køre med åben kaleche hele året rundt og næsten tro, det er sommer, uanset årstid.  Den fuldautomatiske stofkaleche kan både åbnes og lukkes under kørslen på et øjeblik, hvis vejret pludselig skifter. Vælger du en akustisk stofkaleche som ekstratilbehør, der er opbygget af lyddæmpende materialer, reduceres støjniveauet i kabinen, så det svarer til at køre i lukket bil.

 

Det er ikke kun udenpå, at Mercedes-Benz kæler for detaljen. Også kabinen er med til at gøre det til en oplevelse at køre C-Klasse cabriolet. De udsøgte materialer, det fuldendte formsprog og de intelligente løsninger understreger det eksklusive udtryk.

 

Med et stort udvalg af ekstraudstyr kan du skræddersy kabinens funktion og design, så den bliver præcis, som du ønsker dig.

 

Med et multimedie- og navigationssystem bliver bilen let og intuitiv at betjene, så du kan fokusere din opmærksomheden på trafikken. Systemet har en fantastisk kvalitet på både lyd- og billedsiden, også ved live-opkobling. Læs mere om tilgængeligheden af de forskellige udstyrsdele, der øger komfort og sikkerhed og sparer tid samt det eksklusive infotainment- og surroundsystem Burmester ®, der giver dig lyd af højeste klasse.

 

Cabriolet med al den motorkraft du behøver.

Hos Mercedes-Benz er målsætningen at sikre dig al den motorkraft, du har behov for, samtidig med at vi reducerer brændstofforbruget og beskytter naturen bedst muligt. Derfor er vores motorer udviklet til effektivt at reducere forbrugs- og emissionsværdier uden at gå på kompromis med ydelsen.

 

Mercedes C-Klassen cabriolet fås med både diesel- og benzinmotorer.

Uanset om du er til manuelt eller automatisk gear i din cabriolet, vil du opleve et gearskifte, der er harmonisk, behageligt og hurtigt accelererende.

 

Den særlige afstemning, der giver maksimal affjedringskomfort i C-Klasse cabrioleten, sørger sammen med karosseriets sænkning for en helt enestående køreoplevelse, uanset hvilket terræn du færdes i.

 

Alt efter motorvarianten og den valgte konfiguration, kan du tilføje ekstraudstyr, der yderligere raffinerer din køreoplevelse, for eksempel DYNAMIC SELECT, der giver dig fem forskellige køreprogrammer at vælge imellem; ”Eco”, ”Comfort”, ”Sport”, ”Sport Plus” og ”Individual”.

 

Hvis du ønsker ekstra sikkerhed, kan du med fordel vælge en Mercedes-Benz C-Klasse cabriolet med firehjulstrækket 4MATIC, som sikrer kørestabilitet og perfekt traktion.

 

Design din egen C-Klasse cabriolet.

Det er fleksibiliteten, der er med til at karakterisere en Mercedes-Benz.

 

Din bil er din partner i hverdagen, og derfor skal du have muligheden for at til- og indrette den helt præcist efter din smag og dit behov.

 

Derfor har Mercedes-Benz lavet et omfattende program med tilbehør og reserveudstyr til C-Klassen cabriolet.

 

Et naturligt hensyn til verden.

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og reducere bilens negative påvirkning af miljøet.

 

Vores motorer opfylder derfor alle EURO 6-udstødningsnormen, ligesom bilen er udstyret med ECO start/stop-funktion, der afbryder motoren, når der ikke er brug for den, og sætter i gang igen, så snart du ønsker at køre videre.

 

Al belysning er så vidt muligt både indvendig og udvendig udført i langtidsholdbar og energibesparende LED-teknologi, og der er opnået vægtbesparelser på karrosseri, undervogn, gearkasse og alt indvendigt udstyr.

 

Mercedes-Benz har som den eneste bilproducent i verden opnået et ECARF-kvalitetsstempel fra den europæiske stiftelse for allergiforskning. Det skyldes anvendelsen af allergivenlige komponenter og materialer og et fokus på luftkvaliteten i kabinen.

 

I produktionen af Mercedes-Benz C-Klasse cabriolet anvendes materialer med gode genanvendelsesegenskaber, ligesom nye lakeringsmetoder anvendes, som belaster miljøet minimalt.

 

Sikkerhed – Bilens evne til at tænke selv bringer dig sikkert frem.

Mercedes-Benz er synonym med sikkerhed på vejen, og fabrikkens designere har de sidste 10 år arbejdet målrettet på at udvikle sikkerhedsteknologier med den klare vision at sikre ulykkesfri kørsel. Vi kalder det Intelligent Drive, og for hver generation kommer man tættere på målet.

 

En moderne Mercedes-Benz kan tænke selv takket være avanceret teknologi. Ved hjælp af sensorer analyserer assistentsystemerne komplekse situationer og advarer dig i tide, så du kan nå at reagere.

 

En kollision i trafikken er resultatet af mange forskellige uheldige faktorer. Det kan være uopmærksomhed, dårligt føre, ringe udsyn eller noget uforudset, der opstår. Derfor har Mercedes-Benz’ designere udviklet sikkerhedsfunktioner, der hjælper føreren i kritiske situationer og skaber en afslappet kørsel.

 

 

Alle modeller er som standard udstyret med ABS-bremser og ATTENTION ASSIST-funktionen, som holder øje med dig og analyserer din måde at køre på, så den kan advare dig, hvis din kørsel afviger fra normalen. Den minder dig om at holde pause i tide på lange ture og ved kørsel om natten og registrerer tegn på træthed og uopmærksomhed, så den kan advare dig i tide både visuelt og akustisk ved risiko for sekundsøvn.

 

COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS advarer dig i samme ånd, hvis afstanden til den forankørende bliver for lille. Systemet advarer først med en lampe og siden også med lyd, hvis du ikke reagerer. Er der fare for kollision, får du hjælp til en nødopbremsning fra den adaptive bremseassistent med et supplerende bremsetryk. Hvis du intet foretager dig, sørger systemet selv for at foretage en delvis opbremsning, så kollision kan undgås.

 

Der findes som ekstraudstyr en lang række yderligere sikkerhedsforanstaltninger.

Book en prøvetur

  • OBS: Prøvekørsler er på nuværende tidspunkt kun muligt på en aftalt adresse udenfor vores forretnings matrikel grundet restriktioner for Covid-19. Udfyld dit ønske for tid og sted, så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi ser frem til at sende dig afsted på en prøvetur.
  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst