Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00
Gå til service & værksted
 
 
 

B-Klassen er fuld af lækre detaljer.

Muligheden for selv at sætte dit præg på B-Klassen, så den får præcis det udtryk, du drømmer om, er en selvfølge hos Mercedes-Benz. Vi designer vores biler på en måde, så de kan gøres personlige, alt efter hvilken udstyrspakke og hvilket ekstraudstyr der vælges.
B-Klassen er ingen undtagelse. Det er en bil med en stærk sportslig profil, som kan gøres endnu stærkere med en lang række stilfulde detaljer.

Originalt tilbehør til eftermontering i B-Klasse
 

Design – stilfuld & sporty.

Den ny B-Klasse har aldrig været mere sporty at se på. Den kileformede motorhjelm, den markante hæk og de fremhævede skærme skaber tilsammen et udtryk, man ikke kan undgå at blive imponeret af. B-Klassen signalerer sjov og fart, men som altid, når der er tale om en Mercedes-Benz, også sikkerhed, godt vejgreb og naturligvis komfort.

Du bliver ikke skuffet, når du bevæger dig indenfor i bilen. Det sporty indtryk fortsættes i det elegante design og de udvalgte materialer. Audio og video, navigation, telefon og internet – fra førersædet i den funktionelle kabine kan du nemt og enkelt styre alle bilens funktioner, så du kan koncentrere dig om trafikken.

 

B-Klassen driveline og undervogn.

Alternative motorer sætter fokus på miljøet.
B-Klassen fås med diesel- og benzinmotorer, men tilbydes også med to alternative drivkoncepter; naturgasmotoren Monovalent Plus og elmotoren Electric Drive. Med begge får du en dynamisk køreoplevelse og en høj ydelse i hverdagen.

 

B-Klassen er en bil, der er lige velegnet til eventyr på vejene som til tryg kørsel med familien. Den leveres af samme grund med to forskellige undervognsvarianter, komfortabel og sportslig. Bilens intelligente undervogn er i høj grad med til at give dig den særlige Mercedes-Benz-følelse af sikkerhed og kørekomfort.

 

Hvis du ønsker ekstra sikkerhed, kan du med fordel vælge en B-Klasse med firehjulstrækket 4MATIC. Det sikrer optimal balance mellem dynamik, traktion og effektivitet i alle køresituationer.
Med Antispinregulering ASR undgår du, at hjulene spinder, når du accelererer, og på samme måde modvirker det elektroniske stabiliseringsprogram ESP, at bilen skrider ud i kritiske situationer.

 

Mercedes B-Klassen fås med forskellige typer gearkasser, der tilbyder forskellige typer køreoplevelser.
En 6-trins manuel gearkasse eller en 7-G DCT dobbeltkoblingsgearkasse med automatisk gear og fartpilot, der kombinerer automatgearkasses glidende acceleration med det manuelle gearskiftes hurtige gearskifte.

 

Vælg mellem 3 udstyrslinjer: Style, Urban & AMG.

Mercedes-Benz ønsker at give dig mulighed for at designe din B-Klasse bil, præcis som du ønsker den. Det handler om, hvordan bilen skal se ud, for at du synes, den udtrykker, hvem du er.

 

Du kan således vælge mellem tre udstyrslinjer til Mercedes B-Klasse. Vælg fx den selvsikre udstyrslinje Style med komfortabelt indtræk i sort eller krystalgråt stof og flotte interiørlister i linjedesign. Du kan også overveje den dynamiske Urban med letmetalfælge i 5-egers design, kølerafdækning med kromindsatser og en hækstødfanger med sorte kromlister. Eller du kan gå all-in på den ultimative sportsprofil AMG Line.

 

Miljøcertificeret efter ISO-standard.

Som det eneste bilmærke i verden er Mercedes-Benz udmærket med miljøcertifikater efter ISO-standard. Det betyder, at alle certificerede modeller er underlagt strenge regler og kontroller i forhold til både udvikling, produktion og genanvendelse.

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og reducere bilens negative påvirkning af miljøet. Vores motorer opfylder derfor alle EURO 6-udstødningsnormen, ligesom alle modeller i B-Klassen er udstyret med den unikke BlueTEC-teknologi, som bidrager til at optimere brændstofforbruget, mens den samtidig reducerer emissionen.
Herudover er bilen udstyret med en række optimale tiltag inden for aerodynamik og energistyring, som gør, at den bruger så lidt brændstof som muligt. Det gælder for eksempel ECO start/stop-funktion, der afbryder motoren, når der ikke er brug for den, og sætter i gang igen, så snart du ønsker at køre videre. Helt automatisk og uden at du bemærker det.

Mercedes-Benz har som den eneste bilproducent i verden opnået et ECARF-kvalitetsstempel fra den europæiske stiftelse for allergiforskning. Det skyldes anvendelsen af allergivenlige komponenter og materialer og et fokus på luftkvaliteten i kabinen.

 

Sikkerhed – vælg en bil som kan tænke selv.

Mercedes-Benz er synonym med sikkerhed på vejen, og fabrikkens designere har de sidste 10 år arbejdet målrettet på at udvikle sikkerhedsteknologier med den klare vision at sikre ulykkesfri kørsel. Vi kalder det Intelligent Drive, og for hver generation kommer man tættere på målet. En moderne Mercedes-Benz kan tænke selv takket være avanceret teknologi.
Ved hjælp af sensorer analyserer assistentsystemerne komplekse situationer og advarer dig i tide, så du kan nå at reagere.
En kollision i trafikken er resultatet af mange forskellige uheldige faktorer. Det kan være uopmærksomhed, dårligt føre, ringe udsyn eller noget uforudset, der opstår. Derfor har Mercedes-Benz’ designere udviklet sikkerhedsfunktioner, der hjælper føreren i kritiske situationer og skaber en afslappet kørsel.

Alle modeller er som standard udstyret med ABS-bremser og ATTENTION ASSIST-funktionen, som holder øje med dig og analyserer din måde at køre på, så den kan advare dig, hvis din kørsel afviger fra normalen. Den minder dig om at holde pause i tide på lange ture og ved kørsel om natten. Den registrerer tegn på træthed og uopmærksomhed, så den kan advare dig i tide både visuelt og akustisk ved risiko for sekundsøvn.
Active Brake Assist advarer dig i samme ånd, hvis afstanden til den forankørende bliver for lille. Systemet advarer først med en lampe og siden også med lyd, hvis du ikke reagerer. Er der fare for kollision, får du hjælp til en nødopbremsning fra den adaptive bremseassistent med et supplerende bremsetryk. Hvis du intet foretager dig, sørger systemet selv for at foretage en delvis opbremsning, så kollision kan undgås.

Find os her.

Hørsholm

Ådalsvej 54

2970 Hørsholm

Salg – Hørsholm

Søborg

Dynamovej 7

2860 Søborg

Salg – Søborg

Ishøj

Baldersbækvej 8M

2635 Ishøj

Salg – City

Book en prøvetur

  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst