Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00

Mercedes-Benz A-Klasse.

 

Køreglæde og komfort.

At køre bil er mere end blot transport fra A til B. Det er en oplevelse. Og i Mercedes-Benz A-Klasse kan du være sikker på, at det er en oplevelse, der både byder på komfort og køreglæde.
Den nye model har en ung og atletisk profil. Det karakteristiske look, der kommer til udtryk i alle bilens detaljer med kraftige front- og hækskørter og den elegant sorte diamantgrill, signalerer vitalitet og ambition.

Se priser på Mercedes-Benz A-Klasse
 

Efterlader spor på nethinden.

Download A-Klasse brochure her
 

Design – ung og atletisk.

Den opdaterede A-Klasse er mere markant i sit udtryk end den tidligere, og den er skabt til dig, der ikke har noget imod at vække opmærksomhed i trafikken. De smukke og harmoniske linjer i designet danner en harmonisk enhed og udstråler klasse og overskud.
Du kan naturligvis sætte dit personlige præg på bilens fremtoning ved at vælge mellem forskellige udstyrslinjer, ekstraudstyr og diverse pakker. Den markante bagende kan for eksempel som ekstraudstyr leveres med fakkelformede LED High Performance-lygter for at give bilen endnu mere karakter og større lysintensitet.

Du kan trygt sætte dig til rette i den rummelige kabine med alle funktioner inden for rækkevidde og masser af sikkerhedstiltag. Valget mellem tre forskellige sædevarianter sikrer dig, at du får en optimal og ergonomisk korrekt komfort.

A-Klassen er digital og intuitiv samt udstyret med et multimediesystem af høj klasse, som forener underholdning, information og kommunikation. Det er så let og intuitivt at betjene, at du kan rette din opmærksomhed på trafikken.

 
 

Driveline og undervogn.

A-Klassen fås med både diesel- og benzinmotorer.

A-Klassen kan leveres med et imponerende udvalg af undervognsvarianter, for eksempel komfortabel, sporty eller sænket. Bilens intelligente undervogn er i høj grad med til at give dig den særlige Mercedes-Benz-følelse. Sikkerhed og kørekomfort sikres gennem en lang række unikke teknologier.

Hvis du ønsker ekstra sikkerhed, kan du med fordel vælge en A-Klasse med firhjulstrækket 4MATIC. Det sikrer optimal balance mellem dynamik, traktion og effektivitet i alle køresituationer.
Med Antispinregulering ASR undgår du, at hjulene spinder, når du accelererer, og på samme måde modvirker det elektroniske stabiliseringsprogram ESP, at bilen skrider ud i kritiske situationer.

Alt efter den valgte model, fås A-Klassen med forskellige typer gearkasser, der tilbyder forskellige typer køreoplevelser. En 6-trins manuel gearkasse, en 6-trins manuel gearkasse med længere udveksling, der fremmer god brændstoføkonomi, en 7-G DCT dobbeltkoblingsgearkasse med automatisk gear, der kombinerer komforten ved automatgearkasse med det manuelle gearskiftes dynamik, og endelig en 7-trins AMG Speedshift DCT sportsgearkasse, der sikrer en dynamisk acceleration.

 
 

Udstyr og tilbehør – sæt dit personlige præg.

Mercedes-Benz ønsker at give dig mulighed for at designe din bil, præcis som du ønsker den. Derfor er valgmulighederne mange inden for udstyr og tilbehør.
Standardudgaven Style sætter allerede barren højt med masser af lækkert udstyr som bl.a. ECO start/stop-funktion, sidespejle med varme, klimaanlæg, det geniale Apple CarPlay, 16″ letmetalfælge i 10-egers design og sportssæder i ARTICO-kunstlæder/Messancy-stof med integrerede nakkestøtter.

 

Angrebslysten.

 

Miljøvenlighed – vi tager hensyn til verden.

Mercedes-Benz arbejder hele tiden på at højne effektiviteten og reducere bilens negative påvirkning af miljøet. Vores motorer opfylder derfor alle EURO 6-udstødningsnormen, og er udstyret med den unikke BlueEFFICIENCY-teknologi, som optimerer brændstofforbruget og reducerer emissionen.
Bilen er udstyret med ECO start/stop-funktion, der afbryder motoren, når der ikke er brug for den, og sætter i gang igen, så snart du ønsker at køre videre.
Al belysning er så vidt muligt både indvendig og udvendig udført i langtidsholdbar og energibesparende LED-teknologi, og der er opnået vægtbesparelser på karrosseri, undervogn, gearkasse og alt indvendigt udstyr.

Mercedes-Benz har som den eneste bilproducent i verden opnået et ECARF-kvalitetsstempel fra den europæiske stiftelse for allergiforskning.

 

Sikkerhed – vælg en bil, som kan tænke selv.

Mercedes-Benz er synonym med sikkerhed på vejen. Vi kalder det Intelligent Drive og for hver generation kommer vi tættere på målet. En moderne Mercedes-Benz kan i dag tænke selv og ved hjælp af sensorer analyserer assistentsystemerne komplekse situationer og advarer dig i tide, så du kan nå at reagere. Mercedes-Benz’ designere har udviklet sikkerhedsfunktioner, der hjælper føreren i kritiske situationer og skaber en afslappet kørsel.

Alle modeller er som standard udstyret med ABS-bremser og ATTENTION ASSIST-funktionen, som advarer, hvis kørslen afviger fra normalen. Den minder dig om at holde pause i tide på lange ture og ved kørsel om natten og registrerer tegn på træthed og uopmærksomhed, så den kan advare dig både visuelt og akustisk ved risiko for sekundsøvn.
COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS advarer dig, hvis afstanden til den forankørende bliver for lille.

 

Mål.

 

Kontakt os, så viser vi dig vejen.

Der er mange ting at tage stilling til, når du skal vælge bil. Det vigtigste er, at den bliver skræddersyet efter dit helt præcise behov, så du får den mest unikke oplevelse, allerede første gang du sætter dig ind i din nye bil.
Det bedste du kan gøre er at booke et møde. Vi afsætter den nødvendige tid til at yde dig en top kvalificeret rådgivning og inviterer dig samtidig til en prøvekørsel, så du med det samme kan få en fornemmelse af, hvad vi taler om.

Find os her

Søborg

Dynamovej 7

2860 Søborg

Salg – Søborg

Hørsholm

Ådalsvej 54

2970 Hørsholm

Salg – Hørsholm

Ishøj

Baldersbækvej 8M

2635 Ishøj

Salg – Ishøj

Book en prøvetur

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur
Kontakt mig venligst