Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00
Gå til service & værksted

Ny A-Klasse hatchback.

 

A180 PrivatLeasing kampagnepris.

Nu kan du køre A 180 hatcback med benzinmotor og 136 hestekræfter for kun 3.395 kr. om måneden med en udbetaling på 25.000 kr.

 

Samtidig glæde dig over standardudstyr som automatgear, LED High Performance forlygter, fartpilot, parkeringspakke med bakkamera og infotainmentsystemet MBUX med stemmestyring og 10,25” touchskærm.

 

A-Klasse Hatchback på lager – klar til levering.

Vi har lige nu ekstraordinært gode priser på vores A-Klasse lagerbiler.

Priseksempel Benzin:
A200 Hatchback (2019)
Førstegangsydelse: 25.000 kr.
Månedlig ydelse: 3.495 kr. pr. md.
Totalomkostning 113.905 kr.
Løbetid: 24 måneder
Priseksempel Diesel:
A200d Hatchback (2019)
Månedlig ydelse: 3.595 kr. pr. md.
Førstegangsydelse: 25.000 kr.
Totalomkostning: 116.305
Løbetid: 24 måneder

 

PrivatLeasing. Alle priser er ved en leasingperiode på 24 måneder og 15.000 km pr. år. Totalomkostning er inkl. etableringsomkostning 5.025 kr. Månedlig ydelse er inkl. service ekskl. forsikring, grøn ejerafgift, dæk samt forbrugsvæsker. PrivatLeasing tilbydes kun gennem Mercedes-Benz Finans og forudsætter positiv kreditvurdering. Alle oplysninger er pr. 20. maj 2020. Der tages forbehold for fejl og/eller ændringer i specifikationer samt priser. Alle priser er vejledende og tilbuddet gælder så længe lager haves. Den viste model kan være monteret med ekstraudstyr.

 

 

Stilsikker design-æra.

Den nye A-Klasse indleder en helt ny Mercedes-Benz design-æra.
”Sensual Purity” har fabrikken døbt det revolutionerende design, der forener elegante og enkle linjer med bløde, sensuelle overflader. Det hele kombineres med en overlegen teknologi helt ned i mindste detalje.

 

En markant kølergrill, en pileformet front og LED High Performance-forlygter giver A-Klassen et ungt og sporty udseende, der fanger tidsånden og på samme tid bekræfter Mercedes-Benz’ altid suveræne stilsikkerhed.

 

 

Rummelig, praktisk, luksuriøs.

Med sin nyfortolkede kabine, 370 liter bagagerum og widescreen-display, får du en bil der sætter nye standarder i det kompakte bilsegment, hvor komfort, kvalitet og banebrydende teknologi er blevet kombineret med et sportsligt udtryk.

 

I den nye og mere rummelige kabine er det første, der overrasker, det store widescreen display, hvor speedometer og infotainment smelter perfekt sammen og leverer alle informationer i øjenhøjde.

 

Skærmen er udstyret med den nyeste touchscreen-teknologi, og det intuitive og stemmestyrede MBUX-infotainmentsystem gør det muligt for fører og bil at kommunikere på en helt ny måde.

 

Systemet vækkes øjeblikkeligt ved ordene ”Hey Mercedes”, og herfra kan alt fra navigation til musik og temperatur styres ved hjælp af stemmen alene.
Systemet kan tilmed tilpasses sine brugere og giver begrebet kunstig intelligens helt ny betydning.

 

 

Et strejf af fremtiden.

Det dynamiske design i den nye A-Klasse har skabt mere plads både i kabinen og i bagagerummet. Et stort udvalg af udstyr har samtidig gjort bilen mere luksuriøs og komfortabel.

Det kan fx være ved tilvalg af sæder med varme, køling eller ligefrem massagefunktion, som med garanti vil øge den gode køreoplevelse.

 

I A-Klassen er alle sikkerhedselementer tænkt ind, fx betyder Intelligent Drive, at bilen kan køre delvist automatisk. Et kamera- og radarsystem analyserer hele tiden trafikforholdene, mens den adaptive fartpilot ved brug af data fra navigationssystemet sørger for, at bilen automatisk tilpasser sig vejens forløb.

 

 

Book en prøvetur

  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book prøvetur
Kontakt mig venligst