Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 11.00
Gå til service & værksted

Ny A-Klasse hatchback.

 

Stilsikker design-æra.

Den nye A-Klasse indleder en helt ny Mercedes-Benz design-æra.
”Sensual Purity” har fabrikken døbt det revolutionerende design, der forener elegante og enkle linjer med bløde, sensuelle overflader. Det hele kombineres med en overlegen teknologi helt ned i mindste detalje.

 

En markant kølergrill, en pileformet front og LED High Performance-forlygter giver A-Klassen et ungt og sporty udseende, der fanger tidsånden og på samme tid bekræfter Mercedes-Benz’ altid suveræne stilsikkerhed.

 

 

Rummelig, praktisk, luksuriøs.

Med sin nyfortolkede kabine, 370 liter bagagerum og widescreen-display, får du en bil der sætter nye standarder i det kompakte bilsegment, hvor komfort, kvalitet og banebrydende teknologi er blevet kombineret med et sportsligt udtryk.

 

I den nye og mere rummelige kabine er det første, der overrasker, det store widescreen display, hvor speedometer og infotainment smelter perfekt sammen og leverer alle informationer i øjenhøjde.

 

Skærmen er udstyret med den nyeste touchscreen-teknologi, og det intuitive og stemmestyrede MBUX-infotainmentsystem gør det muligt for fører og bil at kommunikere på en helt ny måde.

 

Systemet vækkes øjeblikkeligt ved ordene ”Hey Mercedes”, og herfra kan alt fra navigation til musik og temperatur styres ved hjælp af stemmen alene.
Systemet kan tilmed tilpasses sine brugere og giver begrebet kunstig intelligens helt ny betydning.

 

 

Et strejf af fremtiden.

Det dynamiske design i den nye A-Klasse har skabt mere plads både i kabinen og i bagagerummet. Et stort udvalg af udstyr har samtidig gjort bilen mere luksuriøs og komfortabel.

Det kan fx være ved tilvalg af sæder med varme, køling eller ligefrem massagefunktion, som med garanti vil øge den gode køreoplevelse.

 

I A-Klassen er alle sikkerhedselementer tænkt ind, fx betyder Intelligent Drive, at bilen kan køre delvist automatisk. Et kamera- og radarsystem analyserer hele tiden trafikforholdene, mens den adaptive fartpilot ved brug af data fra navigationssystemet sørger for, at bilen automatisk tilpasser sig vejens forløb.

 

 

Book en prøvetur

  • OBS: Prøvekørsler er på nuværende tidspunkt kun muligt på en aftalt adresse udenfor vores forretnings matrikel grundet restriktioner for Covid-19. Udfyld dit ønske for tid og sted, så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi ser frem til at sende dig afsted på en prøvetur.
  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book prøvetur
Kontakt mig venligst