Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00

Bliv en del af noget helt særligt.

 

En attraktiv arbejdsplads.

Som en attraktiv arbejdsplads udvikler vi medarbejdere fagligt og personligt, så vi sammen skaber resultater i et arbejdsklima, hvor medarbejdertilfredsheden er høj.

Hos Mercedes-Benz CPH tror vi på, at fællesskab og faglig udvikling er vigtige for at drive en velfungerende arbejdsplads. Derfor afholder vi både sociale og faglige arrangementer i løbet af året, og vi sørger for holde fokus på individuel udvikling af vores medarbejdere.

Vi har en velfungerende personaleforening, Starpower, som løbende afholder rent sociale arrangementer på tværs af vores 6 lokationer. Det kan være fælles biografture, vinsmagning og afholdelse af vores årlige sommerfest. Derudover holder vi julefrokost, kick-off arrangementer (introduktion af nye bilmodeller) og produktaftener for vores medarbejdere.

Videreuddannelse af vores medarbejdere er også en prioritet og en nødvendighed i vores daglige arbejde. Vi uddanner primært vores medarbejdere internt på Daimlers eget kursus- og træningscenter, Global Training, med base i Malmø, Sverige, men afholder også kurser med eksterne undervisere i bl.a. salgs- og servicepsykologi.

 

På udkig efter nye muligheder?

Mercedes-Benz CPH  Personbiler er lokaliseret i Søborg, Hørsholm, Ishøj og Hillerød. Hos os finder du en bred vifte at forskellige jobs blandt andet som mekaniker, reservedelsekspedient, værkfører, salgskonsulent, sales supporter og teamleder. Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Det er vigtigt, at du så konkret som muligt giver udtryk for dine ønsker til arbejdets indhold. Vi kigger løbende vores kandidatdatabase igennem for mulige match til ledige stillinger. Hvis du ser et job slået op, som du er interesseret i, så opfordrer vi dig til altid at søge specifikt – også selvom du allerede er oprettet i vores kandidatbank.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg uopfordret
 

Jobs.

Vil du med på holdet?