Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00

Flexleasing hos Mercedes-Benz CPH.

 

Hvordan flexleasing fungerer.

Hos Mercedes-Benz CPH kan du også vælge flexleasing eller leasing med forholdsmæssig afgift, som det også kaldes. Denne mulighed har eksisteret siden 2008, og fordelen ved ordningen er, at du ikke skal betale hele registreringsafgiften på bilen, men kun den del af afgiften, der vedrører den konkrete periode, hvor du leaser bilen.

 

Helt konkret indregistreres bilen med Mercedes-Benz Finans som ejer og leasingtager, altså dig, som bruger. Aftalen kan laves på kortere eller længere perioder, helt ned til 1 måned. Det er tilmed muligt at lave stilstandsperioder.

 

Delafgiften opkræves af SKAT og består af hhv. afgift og rente af restafgiften. Det er bilens alder, der afgør satsens størrelse.

Afgiften betales pr. påbegyndt måned af den samlede afgift. Herudover betales et rentetillæg for den del af registreringsafgiften, som du ikke betaler.

 

Når leasingkontrakten udløber, skal leasingtager anvise en køber til bilen, og i forbindelse med opgørelsen skal du betale den resterende registreringsafgift.

Kontrakten kan forlænges i op til 6 måneder på samme vilkår og på baggrund af en ny vurdering af registreringsafgift og med udarbejdelse af en ny leasingkontrakt.

 

 

Se vores store udvalg.

Du kan se vores store udvalg af Mercedes-Benz Certified Pre-Owned som alle har mulighed for FlexLeasing.

 

Såfremt du mangler informationer på en af vores biler, hvis du ønsker en prøvetur eller en dialog omkring en skræddersyet aftale kan du altid kontakte os på 70 159 159.

 

Vi har en masse muligheder på lager og finder du ikke lige den Mercedes-Benz som passer dig står vi altid klar til at finde den bil der dækker dine behov.

 

Har du eksempelvis forelsket dig i en bestemt model med et bestemt udstyrsniveau kan vi hjælpe med at fremskaffe denne til dig.

 

Samtidigt er der mange muligheder for at tilpasse din aftale så den passer ind i din økonomi og dine behov for køretøj.

 

Her kan du med fordel besøge en af vores forretninger og få en god dialog med vores salgskonsulenter som kan beregne et tilbud ud fra dine ønsker.

 

 

Kontakt mig venligst

Book en prøvetur

  • Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig for at aftale nærmere.
  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.
Kontakt mig venligst
Book en prøvetur