Mercedes Benz CPH
Åbent i dag til kl. 17.30
Gå til service & værksted

Specialister i firmabil og finansiering.

Hos Mercedes-Benz CPH har vi mange års erfaring med firmabiler og finansiering.

 

Vi er specialister og følger nøje med i, hvad der lovgivningsmæssigt rører sig på området, så vi altid kan rådgive om de bedste og mest fordelagtige løsninger på alle parametre.

 

Vi sætter en ære i at finde den rigtige firmabil til dig – og til dine medarbejdere. Vores modelprogram er stort og inspirerende, og bilerne kan tilpasses, så de indfrier alle ønsker og behov.

 

For at du og din virksomhed får den bedste løsning, skal mange ting gå op i en højere enhed.  Derfor vejleder vi dig både i forhold til valg af biler, men også i forhold til finansiering, drift og service, så der ikke er noget, du behøver at tænke på, når aftalen først kører.

 

Skattemæssigt er der mange fordele ved at vælge en Mercedes-Benz som firmabil. Ved at eftermontere en stor del af ekstraudstyret, indgår dette ikke i skattegrundlaget.
Dermed bliver din leasingaftale økonomisk mere fordelagtig.

 

Mercedes-Benz har eget finansieringsselskab, Mercedes-Benz Finans, men vi arbejder også sammen med selvstændige leasingselskaber.

 

Du er altid velkommen til at booke et møde og/eller en prøvetur, så vi kan snakke om, hvad der er den rigtige løsning for dig og for din virksomhed.

 

Tlf. 4516 5970 eller e-mail: fleetmbcph@daimler.com

Se priser og modeller