Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 11.00
Gå til service & værksted

Finansiel Leasing.

Læs om Finansiel Leasing hos Mercedes-Benz CPH.

 

Fordele ved Finansiel Leasing.

Mercedes-Benz CPH samarbejder med Mercedes-Benz Finans, som er en professionel udbyder af fordelagtige finansieringsløsninger.

 

Mercedes-Benz Finans laver ikke kun fordelagtig Mercedes finansiering, den bliver også skræddersyet til netop dit behov.

 

Finansiel Leasing betyder, at du har den fulde brugsret til bilen, men ejendomsretten ligger hos Mercedes-Benz Finans i løbet af hele aftaleperioden.

Det betyder, at din likviditet ikke belastes, ligesom du kender alle udgifter til bilen i hele perioden. Virksomheden skal anvise en køber ved kontraktens udløb.

 

Fordele ved Finansiel Leasing

  • Du har et ubegrænset kilometerforbrug.
  • Aftalen skræddersys efter dit behov.
  • Du kan vælge mellem fast og variabel ydelse.
  • Likviditeten lettes ved anskaffelsen, da Mercedes-Benz Finans afholder momsen.

 

Book en prøvetur eller kig forbi vores afdelinger i Søborg, City eller Hørsholm, så kan du få alle de informationer, du har behov for, inden du træffer en beslutning omkring finansieringen af din bil.

 

Book en prøvetur

  • OBS: Prøvekørsler er på nuværende tidspunkt kun muligt på en aftalt adresse udenfor vores forretnings matrikel grundet restriktioner for Covid-19. Udfyld dit ønske for tid og sted, så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi ser frem til at sende dig afsted på en prøvetur.
  • Skriv modelnavn på den bil du er interesseret i.

Kontakt mig venligst

Book en pøvetur
Kontakt mig