Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00
Gå til service & værksted

Vores 2 Certified-afdelinger: Mercedes CPH City og Hørsholm.

 

Et stort udvalg kræver plads.

2 af vores personvognsafdelinger har plads nok til mellem 200 og 300 brugte biler, og det er i City og Hørsholm.

Disse 2 afdelinger dækker desuden hele Storkøbenhavn og Nordsjælland rigtig godt, så du har aldrig langt til det bedste og største udvalg af Mercedes-Benz Certified biler øst for Storebælt.

 

Hos Mercedes-Benz CPH City og Hørsholm har vi desuden salgsrådgivere med stor erfaring med og viden om Mercedes-Benz, og de kan vejlede dig om det bedste valg af model, finansiering/leasing, serviceaftale og meget mere, så du er i trygge hænder hos dem.

 

Mercedes-Benz CPH City.

Hos Mercedes-Benz CPH City er der altid inspiration at hente.

Beliggenheden er centralt placeret i København som gør det nemt at komme både til og fra, og vores store moderne showroom giver alle de bedste forudsætninger for at opleve vores smukke brugte Mercedes-Benz Certified biler.

 

Salgsteamet hos Mercedes-Benz CPH City holder åbent for dig mandag til fredag 08:00 til 17:30 og søndag 11:00 til 16:00. Har du ikke lige tid til at kigge forbi, så kan du altid ringe eller skrive.

 

Kontakt os på tlf. 70 159 159 eller email cphcertified@daimler.com

 

Mercedes-Benz CPH Hørsholm.

Mercedes Hørsholm tilbyder både nye og brugte biler samt Smart, men er også vores AMG Performance Center. Afdelingen dækker hele Nordsjælland og ligger kun få minutters kørsel fra Helsingørmotorvejens afkørsel 7 (Kokkedal)

 

Salgsteamet hos Mercedes Hørsholm holder åbent for dig mandag til fredag 08:00 til 17:30 og søndag 11:00 til 16:00. Har du ikke lige tid til at kigge forbi, så kan du altid ringe eller skrive.

 

Kontakt os på tlf. 70 159 159 eller email cphcertified@daimler.com

 

 

Service i alle afdelinger.

Når du har anskaffet dig en brugt Mercedes-Benz Certified bil, kan du naturligvis få den serviceret i alle 5 personbilsafdelinger Mercedes i Hørsholm, Hillerød, Sydhavnen (City) og Søborg, hvor vores dygtige teknikere tager sig kærligt af din bil.

 

Skulle det uventede ske, og din bil har et driftstop hvor som helst i Europa, sørger Mercedes-Benz Mobilo for at din bil hurtigt bliver køreklar igen, så du kan komme videre.

 

Kontakt mig venligst - Certified

Book en prøvetur
Kontakt mig