Mercedes Benz CPH
Vi har lukket
Vi åbner i morgen kl. 08.00
Gå til service & værksted

Flexleasing.

Se vores udvalg
 

Flexleasing hos Mercedes-Benz CPH.

Mercedes-Benz CPH tilbyder nu også flexleasing af vores brugte Mercedes-Benz Certified biler.

 

Flexleasing har eksisteret siden 2008, og fordelen ved ordningen er, at du ikke skal betale hele registreringsafgiften på bilen, men kun den del af afgiften, der vedrører den konkrete periode, hvor du leaser bilen.

 

Helt konkret indregistreres bilen med vores finansielle samarbejdspartnere som ejer og leasingtager, altså dig, som bruger.

 

Aftalen kan laves på kortere eller længere perioder, helt ned til 1 måned. Det er tilmed muligt at lave stilstandsperioder.

 

Afgiften betales pr. påbegyndt måned af den samlede afgift. Herudover betales et rentetillæg for den del af registreringsafgiften, som du ikke betaler.

 

Når leasingkontrakten udløber, skal leasingtager anvise en køber til bilen.

Find din nye bil her
 

Fordele ved Flexleasing.

  • Aftalen skræddersys efter dit behov.
  • Du kan vælge mellem fast og variabel ydelse.
  • Bilens værditab i ejerskabsperioden minimeres ved at registeringsafgift og moms kun tillægges de måneder, hvor bilen er i en aktiv kontrakt.
Kontakt os hvis du har spørgsmål
 

Forbehold for fejl og ændringer.

Informationerne på denne side er kun beregnet til at give læseren en overordnet vejledning i forhold til vores services og produkter. Informationerne og de specifikke fakta på denne side, kan variere i forhold til brugen og virkninger af love på området. Der kan forekomme utidige ændringer i love, regler og forordninger på området, som kan resultere i mangler, usikkerheder og tvetydigheder i ovenstående informationer. Informationer videregivet herover må derfor ikke forstås som skattemæssig, økonomisk eller lignende professionel rådgivning. Derfor kan informationerne ikke anvendes som erstatning for rådgivning. Beslutninger på området bør derfor træffes i samarbejde med egen privat rådgiver.