Mercedes Benz CPH

Om Mercedes-Benz CPH.

Når du som kunde besøger Mercedes-Benz CPH besøger du København og Nordsjællands forhandler af Mercedes-Benz produkter og services.

 

Vi sælger og vedligeholder Mercedes-Benz personbiler, varebiler og lastbiler og den lille smart i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

 

Du vil som kunde stifte bekendtskab med seks dedikerede afdelinger i Hørsholm, Hillerød, City, Søborg og Greve, som med over 350 medarbejdere holder Mercedes ejernes biler på gaden døgnet rundt.

 

Som den eneste danske forhandler, er Mercedes-Benz CPH ejet af producenten Daimler AG. Vi har solgt Mercedes-Benz i Danmark siden 1930, hvilket giver os landets største erfaring med mærket.

 

Hvert værksted har sit speciale, f.eks. lastbiler i Greve, taxiservice City, varebiler i Hillerød og AMG i Hørsholm.

– Men fælles for alle afdelinger er medarbejdere, der brænder for det, de laver – og er gode til det. Hvad enten det er salg, service, værksted eller finansiering, så kan du forvente at er vi her for dig.

 

Vi rådgiver og tilbyder både kontantkøb og finansiering samt forskellige former for leasing og selvfølgelig vores korttidslejekoncept, MB Minilease. Ligeledes rådgiver vi omkring flådeløsninger og specialopbygninger.

 

Vedligeholdelsen af din bil står vores autoriserede Mercedes-Benz CPH værksteder naturligvis for og her arbejder vi med afsæt i, at en aftale er en aftale.

 

Hørsholm og City er desuden Mercedes-Benz Certified afdelinger, hvor man som kunde kan opleve vores håndplukkede brugte Mercedes-Benz biler.  Vi giver altid 2 års nybilsgaranti på vores brugte Mercedes-Benz.

 

Der er kun 200 AMG Performance Centre i verden, og et af dem ligger i Hørsholm. I Mercedes-Benz CPHs AMG Performance Center træder du ind i en verden af ekstraordinære biler.
Skræddersyet interiør og eksteriør, håndbyggede supermotorer og særligt uddannede teknikere er noget af det centret kan tilbyde. Her udstiller vi vores AMG-modeller og giver mulighed for at prøve disse.

 

Velkommen.

 

Vi er Mercedes-Benz CPH, og vi er først tilfredse, når du er meget tilfreds.