Mercedes X-Klasse.

Den første af sin slags.

Den første af sin slags.

Mercedes-Benz har aldrig været bange for at bryde med konventionerne og gå deres egne veje. Nu gør de det igen. Denne gang er Mercedes-Benz det første premium brand, der lancerer en pickup. X-Klassen er ikke blot en enestående bil med kræfter udover det sædvanlige. Den skubber også til grænserne for den typiske pickup, når den med lethed udfylder rollen som familiebil i urbane miljøer. X-Klassen har nemlig alle de egenskaber, der kendetegner en Mercedes i form af køredynamik, komfort, design, sikkerhed og innovationer.

 

En pickup der skaber opmærksomhed.

X-Klassens cool og udtryksfulde design gør det klart fra første sekund: denne pickup forener to verdener. På den ene side er det en robust, udforskende og kraftfuld offroader. På den anden side har den et progressivt design med horisontale linjer og et moderne metropol-look. Disse fascinerende og kontrastfyldte former skaber X-Klassens unikke design.

Den fås med tre forskellige udstyrslinjer PURE, PROGRESSIVE og POWER der kan kombineres med et udvalg af stilfuldt originaltilbehør, så du kan forme pickuppen til din helt egen personlige X-Klasse.

 

Tager sig godt ud fra alle vinkler.

Det typiske Mercedes-Benz design og eksklusivitet reflekteres i alle detaljer – fx (ekstraudstyret) læderinteriør i nøddebrunt eller sort, multifunktionsrattet i nappalæder, luftdysserne og betjeningselementerne i sølvkrom. Det horisontale cockpit har store langsgående lister ved siden af instrumentpanelet. Varme og kolde farver står i stærk kontrast til hinanden, og udvalgte materialer giver kabinedesignet et perfekt afstemt poleret look. Du vil næsten ikke ud igen – hvis det dog ikke lige var for at se X-Klassen fra en ny vinkel.

 

Kompromisløs styrke.

X-Klassen er ikke kun en succes i kraft af sit fremragende design – den imponerer også med sin uimodståelige råstyrke. En solid ramme af kvalitetsstål danner skeletstrukturen og kan med lethed laste mere end 1.000 kg eller klare en trailer med en vægt på op til 3,5 tons. Næsten uanset hvad du ønsker at transportere, kan denne pickup klare opgaven – værktøj, maskiner, tunge materialer eller krævende fritidsudstyr.

 

Se mere om den første pickup med en stjerne lige her.