Skabt til store eventyr.

Oplev friheden.

Den allerbedste rejseoplevelse handler om frihed. Frihed til at tage på eventyr og lade nysgerrigheden lede vejen. Det er præcis den oplevelse, du får, når du sætter dig ind i din Mercedes-Benz Marco Polo og kører ud i verden.
Mercedes-Benz har specialiseret sig i at skabe banebrydende og innovative autocampere, der egner sig til både de lange ture og de små afbræk fra hverdagen.
Marco Polo har således samme komfort som en lille feriebolig – men al den frihed, der følger med, når der er fire hjul under.

Eksklusivitet.

Marco Polo er først og fremmest kendetegnet ved en smuk ydre designlinje, som får de rummelige autocamper til at fremstå på én gang elegant og kompakt. Med køredynamik, komfort og høj ydelse forener autocamperen det praktiske med det behagelige. Det er en alsidig og økonomisk bil, der egner sig lige godt til familieferien som det store eventyr.
Alle materialer såvel inde som ude er af højeste kvalitet, og sammen med de gennemtænkte detaljer og den raffinerede finish giver det autocamperen et eksklusivt udtryk.

Rummelig.

Når vi kalder Marco Polo for en feriebolig på hjul, så skyldes det ikke mindst det ekstremt velgennemtænkte kabinekoncept.
Vippetaget giver en ståhøjde på 2,350 mm, så der er mulighed for at strække ryggen undervejs. Taget giver ligeledes mulighed for at indrette to komfortable sovepladser med ergonomiske skumgummimadrasser, mens bænksædet med et enkelt tryk på en knap kan omdannes til yderligere to sovepladser. Rullegardiner mørklægger kabinen og sikrer en god nattesøvn, ligesom de skærmer for nysgerrige blikke.
Det komplet integrerede køkken gør det muligt både at tilberede og nyde gode måltider på turen. For eksempel kan fører- og forsidepassagersæderne drejes og vendes mod det sammenklappelige bord. Her er tekøkken med to gasblus, vask med vandhane, der kan klappes væk og kompresserkøleboks på 40 liter til opbevaring af madvarer.
Overalt er kabinen udstyret med praktisk opbevaringsplads til både madvarer, fritidsudstyr og tøj.

Læs mere om bilen

www.mercedes-benz.dk (eksternt link)

Brochure

Download brochure(PDF) (eksternt link)