Flådeløsninger hos Mercedes-Benz CPH.

Hos Mercedes-Benz CPH kan vi hjælpe dig med dine transportløsninger. Vi både sælger, finansiere, leaser og mini-leaser Mercedes-Benz vans i kortere eller længere perioder.

En flådepartner med erfaring – Mercedes-Benz CPH.

En flåde kan bestå af 5, 50 eller flere biler. Som flådekunde hos Mercedes-Benz CPH vil du få en samarbejdspartner der har mange års erfaring. En erfaring der kan løse dine transportbehov og som vil være med til at holde hjulene i gang. At skabe en transportløsning handler ikke kun om tal. Men det er en øvelse i at levere dig de biler, der passer bedst til opgaven. Vi har altid en flåde af indregistrerede demonstrationsbiler, så du har mulighed for at teste, om en Mercedes-Benz van kan opfylde dine behov.

Korte forhold kan være lige så gode som lange forhold – hvis ikke bedre.

Er der brug for en ekstra bil til transport i en kortere periode? Mercedes-Benz CPH tilbyder leje eller mini-lease i en ønsket periode, til en særdeles fordelagtig pris. Vi kan til hver en tid sætte en van i drift, som passer til transportbehovet. Vi skræddersyr løsningen og giver rabatten én på hatten. Det er nemt og hurtigt. Alle omkostninger er med i den månedlige ydelse. Herunder service, forsikring og grøn ejerafgift – I skal kun betale brændstoffet. Ring og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer. Kontakt vores MB Rent ansvarlige, Mathias Johansson, på telefon 4516 5958 eller mathas.johansson@daimler.com.

Få overblik og gennemsigtighed i totaløkonomien.

Mindst lige så vigtigt, som at have de rigtige biler i flåden, er det at totaløkonomi er gennemsigtig og overskuelig. Med en serviceaftale fra Mercedes-Benz CharterWay kan lønsomheden øges i vognparken. Fordele der omfatter mindre papirarbejde, samlet reparations- og servicearbejde og ikke mindst faste forudsigelige månedomkostninger. En aftale tilpasset jeres behov. Vælg mellem to forskellige dækningsgrader – Service SelectPlus eller Service Complete.

Vi garanterer hurtig og professionel hjælp.

Er jeres vans købt efter 1. oktober 2012, giver vi garanti for, at I når frem til målet. Denne garanti hedder MobiloVan. Bliver en bil ramt af et teknisk uheld eller startproblemer, står vi klar til at hjælpe. I kan altid regne med os i hele Europa. 24 timer i døgnet. 365 dage om året. Vi er altid i nærheden og hurtigt på stedet. Mercedes-Benz Service24h kender jeres van ud og ind. Med det rette håndelag og Mercedes-Benz orginaldele kan i hurtigt køre for fuld kraft igen. For at udnytte MobiloVan, skal bilen blot have udført de regelmæssige serviceeftersyn på et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted.

Kontakt os.

For yderligere information og vejledning om flådeløsninger, MobiloVan, Service 24h eller CharterWay serviceaftaler skriv til os på mbcphfleet@daimler.com.

Lagermodeller

Når du køber en af vores lagermodeller – Citan, Sprinter eller Vito – følger der en serviceaftale med uden beregning. Værdi på servi...

Mercedes Citan.

Mød Mercedes-Benz Citan – bygget til storbyens puls og til de virksomheder, der trives med tempoet.

Mercedes Vito

At nå sit mål er let nok. Hvordan man når frem er en helt anden sag. Den nye Mercedes-Benz Vito. Perfekt til transportløsninger.

Mercedes Sprinter

Sprinter er en partner, der kan tåle mosten når det går stærkt. Sidevindsassistent og op til 15,9 km/l.

Mercedes V-klasse

Det store spørgsmål er blot, hvordan du vil indrette dit V-Klasse “living room”.

Mercedes Marco Polo

Marco Polo – skabt til store eventyr.

Mercedes-Benz Service 24h

Mercedes-Benz Service 24h. Hurtig og professionel hjælp 365 dage om året, 7 dage om ugen og 24 timer i døgnet.

Flådeløsninger

Har du mange biler i flåden? Se muligheder og fordele som flådekunde hos os.