Økonomi og drift af bilerne.

Det handler ikke om pris, men om totaløkonomi.

Vi sælger ikke biler, men mobilitet og løsning af dine transportopgaver. Derfor er vores samlede serviceorganisation lige så vigtig som køretøjerne.

Det er de samlede omkostninger ved et køretøj, der afgør økonomien, ikke prislappen. Når vi udarbejder tilbud er det på baggrund af TCO (Total Cost of Ownership), inklusiv finansiering, service, grøn ejerafgift og energiklasse. Så får du det fulde overblik og kan budgettere.

Det rette køretøj til opgaven.

En vigtig del af en optimeret økonomi er, at køretøjet er nøje tilpasset opgaven. Mercedes-Benz har alle slags køretøjer – cykler, store og små personbiler, som f.eks. smart, over varebiler og busser til lastbiler og svære entreprenørkøretøjer. Og vi har stor erfaring med at ombygge dem til specialkøretøjer, fra politibiler over ambulancer og brandkøretøjer til renovationsbiler. Vi skræddersyr din vognpark.

24-timers service.

Serviceorganisationen, der skal bakke dig op, har stor kapacitet på værkstederne, dygtige, faguddannede medarbejdere, nødservice 24/7/365 og et reservedelslager, der kan levere næsten alt. I øvrigt har værkstedet i Greve døgnåbent.

Dermed bliver dine stilstandstider så korte som muligt og driftsøkonomien optimal.

Vi har stor erfaring i samarbejde med det offentlige. Men vi ved også, at enhver transportopgave er speciel og har mange sider, der skal tages i betragtning – både tekniske, politiske, økonomiske og medarbejdermæssige.

Vi er altid klar til at tage et møde, hvor problemstillingerne lægges frem og diskuteres – hvad enten de handler om et specifikt transportbehov eller om mulighederne for en fremtidig bæredygtig dagsorden.

Tal med os.

Dennis Guldhammer
Udbud- og Kontraktansvarlig

Offentlig salg
Mercedes-Benz CPH A/S
Ventrupparken 12,
DK-2670 Greve

Tlf.: +45 4485 5757
Direkte: +45 4341 5235
Mail: dennis.guldhammer@daimler.com

Salg til det offentlige

Styr på transporten? Vi kan hjælpe med at holde hjulene i gang.

Økonomi og drift

Vi har stor erfaring i samarbejde med det offentlige.

Vi sælger ikke biler, men mobilitet og løsning af dine transportopgaver.

Bæredygtig transport

Det er ikke længere nok med ambitiøse målsætninger for miljøet. Der er brug for løsninger. Vi har erfaringen.

Bilerne som arbejdsplads

Vi har stor erfaring i samarbejde med det offentlige. Det handler først og fremmest om sikkerheden, men også arbejdsmiljøet.