Biler er også arbejdspladser.

Vi udvikler arbejdsmiljøet.

En stor del af udviklingsarbejdet ved at bygge biler handler om de personer, der skal køre i den. Det handler først og fremmest om sikkerheden, men også arbejdsmiljøet.

Vi arbejder systematisk med at forbedre ergonomi, velbefindende og sikker betjening. For eksempel er lastbilen Econic bygget til de job, hvor man ofte skal ud og ind af bilen – renovationskørsel, nærdistribution etc. Derfor er den bygget med ekstremt lav indstigningshøjde på kun 80 cm, døre i ståhøjde og helt plant gulv, så man kan gå igennem førerhuset.

Sikkerhed er en af vore kerneværdier.

Siden man begyndte at tale om sikkerhed i biler har Mercedes-Benz være førende på feltet. Meget af den sikkerhedsteknologi, der findes i alle biler i dag, har først set dagens lys i en Mercedes-Benz. Sikkerhedskabinen, ABS, airbaggen, ESP og senest sidevindsassistenten i den ny Sprinter, for blot at nævne enkelte.

Vi har stor erfaring i samarbejde med det offentlige. Men vi ved også, at enhver transportopgave er speciel og har mange sider, der skal tages i betragtning – både tekniske, politiske, økonomiske og medarbejdermæssige.

Vi er altid klar til at tage et møde, hvor problemstillingerne lægges frem og diskuteres – hvad enten de handler om et specifikt transportbehov eller om mulighederne for en fremtidig bæredygtig dagsorden.

Tal med os.

Dennis Guldhammer
Udbud- og Kontraktansvarlig

Offentlig salg
Mercedes-Benz CPH A/S
Ventrupparken 12,
DK-2670 Greve

Tlf.: +45 4485 5757
Direkte: +45 4341 5235
Mail: dennis.guldhammer@daimler.com

Salg til det offentlige

Styr på transporten? Vi kan hjælpe med at holde hjulene i gang.

Økonomi og drift

Vi har stor erfaring i samarbejde med det offentlige.

Vi sælger ikke biler, men mobilitet og løsning af dine transportopgaver.

Bæredygtig transport

Det er ikke længere nok med ambitiøse målsætninger for miljøet. Der er brug for løsninger. Vi har erfaringen.

Bilerne som arbejdsplads

Vi har stor erfaring i samarbejde med det offentlige. Det handler først og fremmest om sikkerheden, men også arbejdsmiljøet.