Sådan får du stjernekvalitet til priser, der er helt nede på jorden.

Det er ikke alle 2-sæders Mercedes, der har kaleche og ligner en Mågevinge. En lang række Mercedes-Benz personbiler kan leveres på papegøjeplader. Det danske afgiftssystem betyder, at en præcis vurdering af dine behov kan spare dig for mange penge. Eller sagt på en anden måde: Hvis du kan nøjes med 2 sæder, kan du få sikkerheden, komforten og køreegenskaberne i en Mercedes til prisen for en varevogn. Tænk over dine behov. Måske kan du nøjes med en 2-sæders Mercedes-Benz.

Udstyrsniveauet i bilerne og mulighederne for ekstraudstyr er de samme som i en tilsvarende bil på hvide plader. Det eneste, der mangler, er sæderne bagi.
Ombygningen er foretaget efter vore egne krav og specifikationer og sikrer, at bilen ligger på samme høje kvalitetsniveau som før ombygningen.
Husk at ekstraudstyr også er til gulpladepris.

Tal med forhandleren om finansiering, forsikring og servicekontrakt.

Download gulplade prisoversigt eller gulplade brochure.

Mercedes-Benz A-Klasse
Mercedes-Benz A-Klasse

A-Klassens design er ungt og moderne, og i faceliftet er det blevet endnu mere ekspressivt: Kraftigere front- og hækskørt, tre forskellige udstyrslinjer, designpakke som ekstraudstyr samt attraktive materialer, farver og nye letmetalfælge.

Det stærkt pilformede frontmodul og den karakteristiske diamantgrill sørger for en selvsikker fremtoning og et energisk udtryk.

A 180 d 6g man. VAN fra 211.693 kr. inkl. moms og afgift.

Mercedes-Benz B-Klasse
Mercedes-Benz B-Klasse

B-Klassens karakteristiske eksteriør forener funktionelt design og kultiveret sportslighed. I denne modelgeneration fremstår B-Klassen endnu mere dynamisk – ny med mulighed for AMG Line der giver sportsligt udseende invendigt og udvendigt.

I den ny generation af B-Klassen er eksklusivitet, modernitet og individualiseringsmuligheder blevet endnu mere fremtrædende.

B 180 d, 6g man. VAN fra 241.233 kr. inkl. moms og afgift.

Mercedes-Benz C-Klasse Stationcar
Mercedes-Benz C-Klasse Stationcar

Vi har givet den ny C-Klasse stationcar alt, hvad vi kan inden for sikkerhed, komfort, kvalitet, udstyr. Den har mere raffineret teknologi. Mere plads. Mere af alt simpelthen. Udstrålingen er selvsikker og vital. Og det sportsbetonede formsprog er gennemført overalt. Den omfattende liste af standardudstyr indeholder blandt andet COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS, ATTENTION ASSIST, bluetooth, letmetalfælge, elbetjent bagklap og rengsensor.

C 180 T 6g man. VAN fra 321.776 kr. inkl. moms og afgift.

Mercedes-Benz GLA
Mercedes-Benz GLA

GLA er Mercedes-Benz kompakt SUV. Designet er dynamisk med klassiske SUVelementer som f.eks. integreret tagræling og visuelt bundskjold. Men derudover er hverken design, kørestilling eller forbrug som i en traditionel SUV – tværtimod. Dertil kommer et meget højt udstyrsniveau, hvor ATTENTION ASSIST, COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS, THERMOTRONIC 2-zone klimaanlæg og 17″ letmetalfælge er standard.

GLA 180 6g man. VAN fra 268.453 kr. inkl. moms og afgift.

Mercedes-Benz GLC
Mercedes-Benz GLC

Når en SUV kombineres med sanselig klarhed, er resultatet den ny GLC. En bil præget af et vekselspil mellem karakterfaste og atletiske flader. En pålidelig og kultiveret ledsager i alle livets situationer: Tidløs, moderne og progressiv. Og også altid frisk på en sportslig optræden.
GLC kommer med en masse standardudstyr som 9G-TRONIC automatgaer, ADAPTIVE BRAKE med HOLD-funktion, ATTENTION ASSIST og COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS, Audio 20 USB og Krompakke eksteriør, 4MATIC firhjulstrækket sørger for optimal trækkræft ved alle typer underlag og temperaturer.

GLC 250 4MATIC 9G-TRONIC VAN fra  kr. 419.900 inkl. moms og afgift.

Mercedes-Benz GLE.
Mercedes-Benz GLE.

Den ny GLE fortæller dig om spændende højdepunkter med kultiveret ro, lader dig trække vejret frit og udstråler en medrivende og intensiv dimension: Naturlighed. Designkonceptet gør denne offroader til en enestående dynamisk, nærværende og iøjefaldende bil. GLE kommer med en masse standardudstyr som 9G-TRONIC automatgear, ADAPTIVE BRAKE med HOLD-funktion, ATTENTION ASSIST og COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS, tyveripakke, Audio 20 USB.

GLE 250 d 4MATIC 9G-TRONIC VAN fra 554.200 kr. inkl. moms og afgift.

Mercedes-Benz GLS
Mercedes-Benz GLS

Elegancen og luksusfølelsen hos den ny Mercedes-Benz GLS kommer især til udtryk i bilens moderne design. Fronten med de karakteristiske frontstødfangere med rombegitter og SUV-typisk underbeskyttelse i kromdesign samt motorhjelmen med kraftbetonede powerdomes. Den stående kølerafdækning med centralt placeret Mercedes-stjerne og to lameller understreger bilens kvalitetsudstråling og dens SUV-karakter.

Nye individualiseringsmuligheder, som f.eks. store AMG letmetalfælge med skærmudbygning, giver den ny GLS en udstråling af eksklusiv dynamik hele vejen rundt.

GLS 400 4MATIC 9G-TRONIC VAN fra 820.250 kr. inkl. moms og afgift.

Mercedes-Benz G-Klasse
Mercedes-Benz G-Klasse

G-Klassen er den autentiske, terrængående Mercedes-Benz med årtiers erfaring og massivt trækkende motorer. Den er oprindeligt udviklet som militær- og arbejdskøretøj, men har med årene fået tilført komfort og avanceret sikkerhedsteknologi, som kun Mercedes-Benz kan levere.

G 350 d Lang 7G-TRONIC PLUS VAN fra 1.046.403 kr. inkl. moms og afgift.