Mercedes-Benz Forsikring.

Et unikt forsikringsprodukt til din Mercedes-Benz.

Skræddersyet forsikring til dig, der kører Mercedes-Benz.

Når du køber eller leaser en Mercedes-Benz, er det vigtigt, at du vælger den rigtige forsikring. Vi anbefaler en Mercedes-Benz forsikring. Blandt andet fordi den sikrer, at din Mercedes kommer på et autoriseret Mercedes-Benz værksted, hvis den får en skade.

De unikke fordele ved Mercedes-Benz forsikring er:
* Intet præmietillæg, uanset hvor mange kilometer du kører.
* Intet krav om forudgående skadefri kørsel ved tegning.
* Altid reparation på autoriseret Mercedes-Benz værksted.
* Altid og udelukkende originale reservedele.
* Afleveringskasko tilbydes privatleasingkunder.
* GPS tracking er kun et krav, hvis nyvognsværdi er over 800.000 kr*.
* Forsikringen kan kun tegnes hos autoriserede Mercedes-Benz forhandlere.

Forsikringen tilbydes i samarbejde med Codan forsikringsselskab. Du kan tegne en Mercedes-Benz Forsikring, når du køber en ny eller brugt Mercedes-Benz hos din Mercedes-Benz forhandler – så længe den ikke er ældre end 5 år.

Ansvarsforsikring.
Ansvarsforsikringen er lovpligtig. Den dækker, hvis du forvolder skade på andre og/eller deres ting, når du kører i din bil.

Kaskoforsikring.
Kaskoforsikringen dækker skader på din bil ved færdselsuheld, tyveri, hærværk og brand. Præmien kan opkræves månedsvis. Mercedes-Benz Forsikring har ikke kilometerbegrænsning, hvilket betyder at du ikke behøver at holde øje med dit kilometerforbrug hvert år.

Afleveringskasko ved privatleasing.
Når du privatleaser din nye Mercedes-Benz er der automatisk en afleveringskasko med på  din Mercedes-Benz Forsikring.
Denne dækning giver dig en øget sikkerhed når du aflevere din Mercedes-Benz efter endt leasingperiode. Afleveringskasko dækker skader på under DKK 5.000 og maksimalt op til DKK 25.000. Eksempel på en dækningsberretiget skade er parkeringsbule i døren på din Mercedes-Benz. Se de fuldstændige dækninger i forsikringsbetingelser

Hvis du har spørgsmål vedrørende Mercedes-Benz Forsikring er du velkommen til at kontakte Mercedes-Benz Forsikring på: 33 55 28 50, eller Lars Schmidt på 28 10 87 00.

*Værdien gælder for biler på hvide plader.