AMG Team

Specialuddannet fra Affalterbach.

I vores Performance Center kan du møde vores Team med speciale indenfor brandet. Holdet i Hørsholm er uddannet hos AMG i Affalterbach og har derigennem fået passionen for individualitet og dynamik under huden. Vi har direkte kontakt til fabrikken i Affalterbach, og her lever de for deltaljerne og det at kunne levere førsteklasses håndværks- og ingeniørkunst.

Du kan derfor forvente dig det bedste af det bedste, når du i samarbejde med vores Sales Experts sammensætter din drømmebil i vores AMG Studioet. Konceptet “Én mand – én motor” er kendt fra Mercedes-AMG, hvor én mand har håndsamlet motoren i bilen og personligt signeret denne. Du kan derfor være overbevist om, at motoren er i stand til at yde toppræstationer. Hos os kan vi få din motor til at beholde den standard og kvalitet, den blev leveret med fra start. På vores værksted i Hørsholm står vores Service Expert klar til at tage hånd om din bil, og han har direkte kontakt til fabrikken i Affalterbach, hvis der skulle opstå problemer med nogle tekniske komponenter.

Vores Team vil gerne have lov til at dele AMG verdenen med dig. Hvis du skulle få lyst til at deltage i events, kan du blive skrevet op og få muligheden for at køre en stor del af AMG-modelprogrammet nationalt eller internationalt.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kontakt da en fra vores AMG Team eller kom ind og oplev stemningen i udstillingen.

Steen Thornberg

AMG Service Expert

Jan Friis Henningsen

AMG Sales Expert

Claus Albæk

AMG Sales Expert