AMG Studio

Individualisering med stil.

AMG Performance Center CPH kan som officielt AMG Performance Center, i samarbejde med dig, skræddersy og skabe din drømmebil.

På samme måde som tøj skaber mennesker, formidler en bils udvendige design også altid et vedvarende indtryk. Det gælder f.eks. de eksklusive designo magno-lakeringer, som med deres kombination af metalliclakering og silkematte overflade sørger for et elegant, mat skær både i solskin og under byens lys. Din bil vil altid være rigtig klædt på.

I  vores AMG studioet kan du få rådgivning og lade dig inspirere af det store udvalg af udstyr til at skabe din personlige ønskemodel. Vi præsenterer dig bl.a. for designo-programmets mange muligheder for at indrette din bil personligt ved hjælp af farvekort og læderprøver. Det er her synergien mellem kompromisløs dynamik, ekstrem individualitet og udsøgt stil opstår. Vi fører dig ind i en verden af eksklusive materialer og tysk kvalitet. Grænserne for bilens udtryk er endeløse.

Passionen for AMG findes ikke større end i Affalterbach. Her er passionen for rendyrket individualitet og dynamik kendetegnet ved, at fordelene fra de seriefremstillede Mercedes-Benz biler er sammensmeltet med sportslig dynamik og ekstraordinære udstyrsdetaljer fra AMG. Der er ikke to Mercedes-AMG der er ens. Hver eneste bil, som bliver samlet, har sit eget personlige udtryk og sin egen personlige signatur – både under motorhjelmen og ved valg af udseende i eksteriør og interiør.

Se og læs meget mere om bilerne her.