AMG Køreoplevelser

Oplev AMG, og del din passion med andre.

Flere gange om året afholdes der AMG events både nationalt og internationalt. Ingen andre steder end her kan du opleve passionen for biler med større begejstring.

Her får du et imponerende indtryk af en Mercedes-AMG. Under vejledning af erfarne raceinstruktører kan du stifte bekendtskab med ydelsespotentialet i en Mercedes-AMG. Du vil blive testet som chauffør på sportslig køredynamik og din aktive køresikkerhed samtidig med, at du vil kunne nyde spændende køreoplevelser. Formålet er at give dig rutine i sikkert at styre en bil med mange hestekræfter i navnlig det øverste hastighedssegment. Fuld kontrol over bilen vil give dig større sikkerhed – og større køreglæde.

Som deltager vil du kunne opleve kræfterne bag en AMG, øge selvtilliden på vejen og lære at kontrollere en højtydende bil, sikkert og til grænserne. Foruden oplevelser på bane eller i naturen kan du også få mulighed for at besøge AMG i Affalterbach. Her vil du blive taget med bag kulisserne for at se, hvordan motorer og biler bliver fremstillet samt afslutningsvis opleve et væld af AMG-modeller bag rattet.

Læs mere om AMG Driving Academy.

Hvis du har spørgsmål til hvilke events, der bliver afholdt fremadrettet, eller har du fået vækket interessen for at deltage, kan du tage kontakt til vores AMG Team for at høre, hvornår og hvad næste event indeholder.

Som ejer eller fan af AMG er vi sikre på, at du, efter en AMG oplevelse, er blevet en ambassadør for denne type bil – for livet.