Historier fra AMG nyhedsbreve.

Historier fra AMG nyhedsbreve.

 

Globase_600x401_AMG_historie

Det begyndte i en garage.

Aufrecht, Melcher og Grossaspach siger ikke de fleste så meget, når det står sådan. De to første navne er grundlæggerne, og det sidste navn er byen, hvor det hele startede. Vi taler selvfølgelig om AMG – de super hurtige Mercedes biler, der både kan tæmmes på vejene og slippes løs på racerbanerne til lyden af kontrolleret vanvid.

Det startede med en drøm i en simpel garage i 1967. Drømmen blev til en vision, der blev til et racingteam. Det team sparkede for alvor dørene ind til racing-verdenen, da AMG vandt sin første betydelige klassesejr på Belgiske SPA i 1971 med en Mercedes 300 SEL 6,8 AMG. En sejr der understregede den kombination af driftsikkerhed og sportslige performance, der stadig den dag i dag, er kendetegnet for AMG.

I 1988 indgik AMG et officielt samarbejde med Mercedes-Benz, der i 1999 overtog 51% af aktierne og i 2005 resten af Mercedes-AMG GmbH.

I dag fremstilles der årligt omkring 20.000 af de fantastiske AMG motorer i den tyske by Affalterbach under princippet ”en mand – en motor”, hvor hver enkelte tekniker samler motoren fuldstændigt fra start, og slutter af med at sætte sit navn på en plakette i motorrummet.

 

Globase_600x401_Performance_center

Suveræne farver.

Der findes et sted hvor drømmebiler går i opfyldelse. Og det ligger i Hørsholm. Hos Mercedes-AMG Performance Center i Hørsholm har du nemlig muligheden for at skræddersy din egen Mercedes-AMG helt ned i mindste detalje.

Som det også er med mode, er et lækkert look et spørgsmål om valg af de rigtige farver, kvalitet og vision. Både indvendigt og udvendigt. For eksempel vores magno-lakeringer, som med deres kombination af metalliclakering og silkematte overflade sørger for et elegant, mat skær både i solskin og under aftenlysets skær.

I vores Mercedes-AMG studie sidder vores specialister klar til at guide dig igennem de uendelige mængder udstyrs og design muligheder, så din bil bliver fuldstændig, som du ønsker den. Vi præsenterer dig blandt andet for designo-programmets mange muligheder for at indrette din bil personligt ved hjælp farvekort og læderprøver. Vi åbner her dørene for en verden af eksklusive materialer og verdenskendt tysk kvalitet.

Suverænitet er individuel, og derfor findes der ikke to Mercedes-AMG, der er ens. Hver eneste model, som bliver samlet, har sit eget udtryk og sin egen personlige signatur – både under motorhjelmen og ved valg af udseende i eksteriør og interiør.

Hos Mercedes-AMG Performance Center i Hørsholm er vi parat til at rådgive om både den rette Mercedes-AMG model, bilens indretning, design og farvevalg.

 

Globase_600x401_Edition130

AMG “Edition 130”.

Det var i året 1886, at de opfindsomme og ambitiøse herrer Carl Benz og Gottlieb Daimler opfandt bilen. Deres opfindelse for præcis 130 år siden ændrede verden, og viste folket en nemmere vej frem.

Et jubilæum af denne størrelse kræver selvfølgelig en fejring, der kan leve op til sådan en opfindelse, og den fik  Mercedes-AMG lov at stå for. Og vi kan godt afsløre, at den tog man meget seriøst.

Som om den eksklusive S-Klasse Cabriolet ikke er vild nok i forvejen, har Mercedes-AMG nu valgt at lave jubilæumsmodellen S 63 4MATIC Cabriolet “Edition 130”, som nok skal vende hoveder, hvor end den sætter sine hjul.

Med sin high-gloss ”alubeam silver” maling, den flotte Bordeauxrøde stof-top og de mat sorte 20 tommer høj glans fælge, får man ikke en hurtigere eller smukkere luksuscabriolet. ”De første biler fra Carl Benz og Gottlieb Daimler var åbne. Derfor ærer Mercedes-AMG disse visionære herre med denne meget eksklusive cabriolet, som demonstrerer hvilke monumentale tekniske udviklinger, bilen har været igennem de sidste 130 år.” siger Tobias Moers, formand for bestyrelsen hos Mercedes-AMG.

Hvis du synes den er flot udenpå, så vent til du trykker på speederen. Den verdenskendte AMG V8’er rykker den fra 0-100 km/t på kun 3,9 sek. hjulpet på vej af hele 585 hk. Ja du læste rigtigt. Mere end rigeligt til at give dens beundrere hold i nakken, når der skal studeres fra vejkanten.

Der laves kun 130 modeller af den unikke bil, og skulle du være én af de heldige, der får fingrene i den, får du også et skræddersyet AMG indendørs bildække til at beskytte mod støv, samt en specielt lavet nøgleboks og en individuel indgravering i konsollen på bilen. En meget unik bil, til en unik anledning, til 130 individualister, der også er ganske unikke.