AMG Performance Center CPH.

Rigtigt legetøj skal larme.

Rigtigt legetøj skal larme.

Velkommen i Mercedes-AMG. Velkommen til Danmarks eneste AMG Performance Center hos Mercedes-Benz CPH i Hørsholm blot et af 200 Performance Centre i verden. Vi er stolte af at byde dig velkommen til en verden af biler ud over det sædvanlige.

Som Performance Center kan vi tilbyde dig at skræddersy din bil i vores AMG Studio lige præcis, som du ønsker det. I vores studio har vi som minimum altid 3 fabriksnye biler som er designet af vores eget Team. Skulle der opstå problemer med bilen, eller skal den blot til service, har vi specialuddannet personale på vores AMG Værksted, der har direkte kontakt til AMG i Affalterbach. Din bil vil derfor være i de bedste hænder, når den er hos os.

Er du ikke 100% på det rene med, hvad en Mercedes-AMG er, så kommer det her:Ikke nok med at det er en Mercedes. Det er et pragteksemplar af racen med vilde præstationer langt ud over det sædvanlige. V8´ere med 500 heste eller mere. 0-100 km/t på 4 sekunder eller derunder. Håndbyggede motorer efter princippet “én mand – én motor” og hver bil er forsynet med den ansvarlige teknikers underskrift. Men selv om det er nok så vildt, er en AMG samtidig pakket ind i den ultimative luksus.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Som noget nyt kan vi tilbyde dig, at modtage nyheder om Mercedes-AMG direkte i din mailboks. Hvis du udfylder nedenstående formular vil du modtage information om events, konkurrencer og andet markedsføringsmateriale fra Mercedes-Benz CPH på køretøjer, autotilbehør, autoreparation/service, autoforsikring og finansiering af disse produkter/ydelser fra Mercedes via brev, telefon, e-mail, sms og mms. Vær opmærksom på at du samtidig giver tilladelse til, at Mercedes deler dine oplysninger med relevante selskaber i Daimler AG koncernen**.

Vi glæder os til at sende dig nyheder om Mercedes-AMG biler, teknologi, miljø, tilbud og andre emner, der forhåbentlig vil interessere dig.

Ønsker du senere at afmelde nyhedsbrevet igen, kan du gøre det via afmeld linket, der findes i alle nyhedsbreve.