Mercedes Benz CPH

Værksted.

 

Altid lige i nærheden.

 

Du finder vores 2 serviceværksteder i Hillerød på Heimdalsvej 2 og i Greve i Ventrupparken 12.

 

Udover nem adgang til vores værksteder, følger der også en lang række servicefordele med, når man investerer i en bil med en stjerne på køleren.

Det kan nævnes, at vi har 24 timers vejhjælp, et velfungerende bookingsystem og mekanikere til rådighed døgnet rundt, så du hurtigst muligt kommer tilbage på vejene.

Og fordi det ofte tager længere tid at servicere en lastbil, har vi installeret et soverum til chaufførerne, så de kan hvile sig mens de holder stille.

 

 

Bestil værkstedstid.

Skal du have din lastbil på værksted?

Vores to værksteder i Greve og Hillerød tager imod dig og din Mercedes-Benz lastbil.
Ring til vores afdeling i Greve, som tager sig af værkstedsbooking af lastbiler.

 

Ring og bestil din værkstedstid på tlf. 4341 5252

 

Originaldele.

Mere end 130 års stolt historie og erfaring har gjort Mercedes-Benz til et ikon. Den kendte stjerne er indbegrebet af kvalitet, sikkerhed og pålidelighed – og det går vi aldrig på kompromis med. Heller ikke når det gælder de originaldele, der anvendes til reparation af vores biler.
Gennem omfattende kontroller og høje produktstandarder sikrer vi, at alle Mercedes-Benz originaldele lever op til samme høje kvalitetsstandarder som Mercedes-Benz i øvrigt bygger biler på.
Vores originaldele er af så høj kvalitet, at de ofte kan genbruges, også selvom de har været i funktion i flere år. Det giver mening for både din økonomi og for miljøet. Brugte komponenter bliver renoveret af vores Mercedes-eksperter, så de er fuldt på højde med den tekniske udvikling. Fordelen for dig er, at du får en ombytningsdel af høj kvalitet, men sparer op til 50 procent.
Et effektivt logistiksystem sikrer, at både originaldel og ombytningsdel kan være til rådighed hos din forhandler i løbet af få dage.

Originale ombytningsdele
 

Fleetboard-hardware.

Flådestyring er en sofistikeret disciplin, der kræver den rette, avancerede teknik.

 

Med Mercedes-Benz’ Fleetboard-hardware har du alle forudsætninger for optimal rentabilitet og overblik. Det kræver blot installation af FleetBoard TiiRec og FleetBoard DispoPilot.
Fleetboard TiiRec er en terminalenhed, der kan overføre teknisk data fra hver enkelt bil, som er udstyret med et interface. Dataoverførslen foregår via GSM/GPRS-modem og en GPS-modtager.

 

FleetBoard DispoPilot er en touchscreen med farvedisplay, der også findes i en mobil version, som kan tages ud af den fastmonterede holder. Med denne kan man scanne stregkoder, indhente digitale underskrifter og kommunikere direkte med føreren via ordreformularer og tekstmeddelelser – hvilket gør arbejdet lettere og dermed mere rentabelt.

Læs mere om Fleetboard

Find os her

Greve

Ventrupparken 12

2670 Greve

Greve – værksted

Hillerød

Heimdalsvej 2

3400 Hillerød

Hillerød – værksted

Luk vindue

Hvor ofte skal en lastbil synes


En lastbil skal synes 1 gang årligt.