Mercedes Benz CPH

Tilbehør.

Mercedes-Benz’ lastbiler er designet med det formål at kunne tilbyde maksimal fleksibilitet.
Derfor findes der en lang række originalt udstyr og tilbehør, som kan anvendes til at skræddersy bilen til et helt præcist formål.
Ligesom bilens øvrige komponenter opfylder tilbehøret naturligvis de højeste kvalitetskrav.
Der findes tilbehør og ekstraudstyr til opgradering af bilen både indvendigt og udvendigt.

Indvendigt kan cockpittet opgraderes med detaljer som aluminiumslister til instrumentbrættet, der skaber et særligt elegant udtryk, men det kan også handle om ekstraudstyr, der gør hverdagen lettere og mere komfortabel med barberspejl, brilleetui og håndstøvsuger.

Den eksteriøre opgradering handler om detaljer i rustfrit stål som afdækning, hjulkapsler og frontbøjle, men også om væsentligt sikkerhedsudstyr som front- og bakkamerasystemer.

Ring til reservedelsafdelingen på tlf. 7010 1048

 

Se tilbehørskatalog her
 

Merchandise.

Mercedes-Benz Tilbehør & Collection giver dig ekstra spillerum til at udfolde din personlighed. Med førsteklasses produkter, der understreger din egen eller din bils karakter – naturligvis i den høje kvalitet, som du med rette forventer af mærket med stjernen.
Skal det være smart eller praktisk, moderne eller klassisk? I Tilbehør & Collection finder du inspiration til alt, hvad du kan tænke dig.
Mercedes-Benz Tilbehør & Collection omfatter en lang række varer med et individuelt touch. Fornemme ure, elegante solbriller, modetøj og modelbiler.

Ring til reservedele på tlf. 7010 1048 for at bestille merchandise

Se merchandisekatalog