Mercedes Benz CPH

Actros V 2548 LS 6×2 Pushertrækker.

Til hurtig levering medio oktober tilbydes den nye Actros med MirrorCam og med Multimedia, Interaktiv cockpit.

 

Førerhuset er det stor StreamSpace med fladt gulv og udrustet med luksus underkøje og overkøje. Tillige med blandt andet varmtvandsfyr, multifunktions læderrat og stort køleskab.

 

Drivlinen er en 12,8 l R6 motor med en ydelse på 476 hk / 2300 Nm og med High Performance Motorbremse.  Har herudover kraftudtag til f.eks. walking floor.

 

Drejeskammel er luft-forskydelig.

 

Desuden med den stor sikkerhedspakke, Active Brake Assist 5, som også kan registre fodgænger og nødbremse for dem.  Som en del af sikkerhed og komfort hører også færdselstavle genkendelse og afstandsregulering.

 

For interesse kontakt venligst vores salgsafdeling for lastbiler.

 
 
 

Antos1824 L -18 tons chassis for distributions opbygning.

Til hurtig levering tilbydes 18 tons Antos 1824 L beregnet for opbygning med f.eks. lukket distributionskasse eller presenningslad.

 

Er udrustet med 238 hk motor og med Mercedes PowerShift 3 automatisk gearskift.  Desuden med klimaanlæg, justerbar tagspoiler og med den store sikkerhedspakke blandt andet indeholdende højresvingsassistent, som advarer om cyklister ved højresving.

 

For interesse kontakt venligst vores salgsafdeling for lastbiler.

 

 
 
 

Arocs 3251 Tridem med Sawo kroghejs.

Komplet 4 akslet kroghejsbil klar til straks levering.  Modellen er den stærke Arocs 3251 8×4 i Tridem udførelse med Powershift 12 trins gearkasse.  Alle bagaksler er luftfjedre og træk er med navreduktion.  Motoren er OM471 med 510 hk og 2500 Nm.

 

Førerhuset er det lange ClassicSpace soveførerhus med motortunnel på 170 cm.  Udstyr i øvrigt tæller blandt andet akseltrykmåler, DAB radio med multimedia Touch komfort, klimaanlæg med klimaautomatik og køleskab i skuffe under seng.

 

Kroghejs er XR24ZL.59 Multilift med tip og optrækskapacitet på 24 ton, beregnet for kasselængder på 4100 – 6800 mm.  Er med ilgang for ekstra høj hastighed ved aflæsning af tomme container.

 

Opbygning er med fuld alu-/stålindækning og blandt andet med stort værktøjsskab i højre side.

 

For interesse kontakt venligst vores salgsafdeling for lastbiler.