Mercedes Benz CPH

Actros V 1843 LS 4×2 trækker – BRUGT

Denne lettere brugte røde Actros fra 2019 står klar til levering.  Kilometertal er kun 64.000 km.

 

Førerhuset er StreamSpace med 320 mm motortunnel, som kombinerer lav indstigning og god plads og komfort i førerhuset. Tillige med blandt andet klimaanlæg, varmtvandsfyr og stort køleskab. Desuden med MirrorCam og med Multimedia-Interaktiv cockpit og integreret navigationssystem.

 

Drivlinen er en 10,7 l R6 motor med en ydelse på 428 hk / 2100 Nm og med High Performance Motorbremse.

 

Er opbygget med flytbar drejeskammel og med stort værktøjsskab i højre side.

 

For interesse kontakt venligst vores salgsafdeling for lastbiler.

 
 
 

Atego 1524 L – 15 tons kølebil

Til hurtig levering har vi denne fine Atego 1524 L opbygget med kølebilskasse.

Førerhuset er det rumlige dagførerhus udrustet med blandt andet aircondition, centrallås og komfort luftaffjedret førerstol.

Drivlinen består af en R6 motor med en ydelse på 238 hk / 1000 Nm i Euro 6 (D) udførelse og med PowerShift 3 – Gearskifteautomatik.

Opbygningen er en sandwich kølekasse med glasfiber udvendig og coatet stål indvendig.  Indvendig længde 5000 mm og indvendig højde 2500 mm. I kassen findes en flytbar skillevæg i længderetningen som muliggør transport ved to temperaturer samtidig.

 

Kølemaskinen er den kraftige Carrier Supra 750 MT.   Der er stik for natstrøm.

 

For interesse kontakt venligst vores salgsafdeling for lastbiler.

 
 
 

Actros V 2548 LS 6×2 Pushertrækker.

Til hurtig levering medio oktober tilbydes den nye Actros med MirrorCam og med Multimedia, Interaktiv cockpit.

 

Førerhuset er det stor StreamSpace med fladt gulv og udrustet med luksus underkøje og overkøje. Tillige med blandt andet varmtvandsfyr, multifunktions læderrat og stort køleskab.

 

Drivlinen er en 12,8 l R6 motor med en ydelse på 476 hk / 2300 Nm og med High Performance Motorbremse.  Har herudover kraftudtag til f.eks. walking floor.

 

Drejeskammel er luft-forskydelig.

 

Desuden med den stor sikkerhedspakke, Active Brake Assist 5, som også kan registre fodgænger og nødbremse for dem.  Som en del af sikkerhed og komfort hører også færdselstavle genkendelse og afstandsregulering.

 

For interesse kontakt venligst vores salgsafdeling for lastbiler.

 
 
 

Actros V 2535 L 6×2/4 – 26 tons tømmerbil

Til omgående levering tilbydes denne 26 tons Mercedes-Benz Actros V 2355 L opbygget som 26 tons tømmerbil.

 

Drivlinen består af en R6 motor med en ydelse på 354 hk / 1400 Nm i Euro 6 (D) udførelse og med PowerShift 3 – Gearskifteautomatik. Lastbilen er udrustet med et væld af sikkerhedsdetaljer, såsom MirrorCam, Højresvingsassistent som advarer om cyklister ved højresving samt Active Brake Assist 5. Desuden med blandt andet aircondition, varmtvandsfyr og akseltrykmåler på bagakslerne.

 

Opbygningen er et HMF lad med en ladlængde på 7200 mm, sidehøjde 800 mm og med udskydbar hydraulisk bagkofanger. Kran er en HMF 2320-K5 kran med 14,8 meter hydraulisk rækkevidde og med HMF SC radiofjernstyring.

 

For interesse kontakt venligst vores salgsafdeling for lastbiler.