Mercedes Benz CPH

Bliv en del af noget helt særligt.

Om Mercedes-Benz CPH.

Mercedes-Benz CPH A/S er ejet af Daimler AG i Tyskland.

Vi er en effektiv og topmoderne serviceorganisation der sælger, plejer og passer Mercedes-Benz personbiler, varebiler, lastbiler og den lille smart i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Fra Hillerød og Hørsholm over City centralt placeret i København til Søborg og Greve holder mere end 340 medarbejdere vores kunders biler på gaden døgnet rundt. Fælles for alle afdelinger er medarbejdere, der brænder for det, de laver – og er gode til det. Hvad enten det er salg, service eller finansiering.

Vi er stolte af vores produkter, alle 39 person- vare, og lastbilsmodeller, som vi sælger her hos Mercedes-Benz CPH. Og vi nøjes ikke med at sælge bilerne. Vi rådgiver også om f.eks. flådeløsninger og specialopbygninger.

På tværs af fagområder og lokationer er vi fælles om vores værdier: Passion, integritet, respekt og disciplin. De værdier styrer, hvordan vi omgås hinanden på vores arbejdsplads. Vi ser potentialet i os selv og vores kolleger og er passionerede omkring vores arbejde og det produkt, vi sælger. Vi stoler på hinanden, agerer som et team og deler vores viden. Vores adfærd baserer sig på ærlighed, fairness og troværdighed, vi fastholder vores etiske standarder og arbejder med gensidig tillid. Og vi støtter hinanden i de beslutninger, vi tager, og de tidsplaner vi ligger.

Søger du en lærlingeplads?

Vi ansætter løbende lastbilsmekanikerlærlinge, så send os en uopfordret ansøgning eller ring til Service Market Manager René Jakobsen på tlf. 4341 5262.

Søg uopfordret

Er du vores nye lastbilsmekaniker?

Vi er altid på udkig efter nye kollegaer til vores fantastiske lastbilsteams i Greve og Hillerød.

Som lastbilsmekaniker får du ansvaret for at levere topklasse-service, fejlfinding og alle typer af reparationer på Mercedes-Benz lastbiler.

Du skal være uddannet mekaniker eller lastbilsmekaniker, og så skal du være klar til altid at holde kunden i fokus, levere kvalitetsreparationer og være en del af et team, der tror på, at de bedste resultater og stærkeste medarbejdere skabes gennem passion, integritet, respekt og disciplin.

Du har muligvis allerede erfaring fra et større værksted, men det er ikke et krav. Det er vigtigere for os, at du er selvstændig, engageret, positiv og har hænderne rigtigt skruet rigtigt på.

 

Ring til Service Market Manager René Jakobsen på tlf. 4341 5262, og få en snak om dine muligheder.

En attraktiv arbejdsplads.

Som en attraktiv arbejdsplads udvikler vi medarbejdere fagligt og personligt, så vi sammen skaber resultater i et arbejdsklima, hvor medarbejdertilfredsheden er høj.

Hos Mercedes-Benz CPH tror vi på, at fællesskab og faglig udvikling er vigtige for at drive en velfungerende arbejdsplads. Derfor afholder vi både sociale og faglige arrangementer i løbet af året, og vi sørger for holde fokus på individuel udvikling af vores medarbejdere.

Vi har en velfungerende personaleforening, Starpower, som løbende afholder rent sociale arrangementer på tværs af vores 6 lokationer. Det kan være fælles biografture, vinsmagning og afholdelse af vores årlige sommerfest. Derudover holder vi julefrokost, kick-off arrangementer (introduktion af nye bilmodeller) og produktaftener for vores medarbejdere.

Videreuddannelse af vores medarbejdere er også en prioritet og en nødvendighed i vores daglige arbejde. Vi uddanner primært vores medarbejdere internt på Daimlers eget kursus- og træningscenter, Global Training, med base i Malmø, Sverige, men afholder også kurser med eksterne undervisere i bl.a. salgs- og servicepsykologi.

På udkig efter nye muligheder?

Mercedes-Benz CPH lastbiler er lokaliseret i Greve og Hillerød. Hos os finder du en bred vifte af forskellige jobs blandt andet som lastbilsmekaniker, reservedelsekspedient, værkfører og salgskonsulent. Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Det er vigtigt, at du så konkret som muligt giver udtryk for dine ønsker til arbejdets indhold. Vi kigger løbende vores kandidatdatabase igennem for mulige match til ledige stillinger. Hvis du ser et job slået op, som du er interesseret i, så opfordrer vi dig til altid at søge specifikt – også selvom du allerede er oprettet i vores kandidatbank.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg uopfordret

Jobs.

Vil du med på holdet?