Mercedes Benz CPH

FUSO.

 

FUSO Canter.

FUSO Trucks tilbyder et komplet produktsortiment indenfor erhvervskøretøjer. FUSO er en del af Daimler koncernen og i Danmark er vi stolte af at præsentere FUSOs serie af lette lastbiler op til 9 tons, FUSO Canter. Selvom den er smal og let at komme rundt med har den stadig stor lasteevne og trækkraft fra de moderne Euro 6 motorer.

 

FUSO Canter til byen.

Til de snævre adgangsforhold er FUSO Canter perfekt. Det lave førerhus giver bedre orientering i bytrafik, hvor man er i øjenhøjde med cyklister og gående. Ind- og udstigning er let, hvilket skåner ben og ryg for mange daglige stop. Med Duonic automatisk dobbeltkoblingsgearkasse er den meget letkørt i bytrafikken.

 

FUSO Canter til det grove.

FUSO Canter fås i en række innovative udførelser, heriblandt 4X4 og med mandskabskabine med 6 siddepladser. Her får du en lille arbejdshest som kan holde til at blive brugt og presset. FUSO Canter kan også leveres fra fabrikken med 3-vejs tiplad og kran.

 

FUSO Canter til det lette.

Selvom FUSO Canter er en rigtig lastbil bygget på en klassisk stærk chassisramme kan den også fås i en 3500 kg version som må trække op til 3500 kg. Perfekt til pakkedistribution, den grønne gartner eller håndværkeren. Her får du en bomstærk bil der kan holde til at blive læsset til grænsen hver dag i mange år.

 

Mercedes-Benz CPH er FUSO forhandler.

Vi er stolte af at kunne tilbyde et produkt, som er bygget ud fra principperne: Robusthed, innovation og manøvredygtighed.

Vi sælger og servicerer FUSO i Greve og servicerer FUSO i Hillerød.

Ring til vores afdeling i Greve på telefon 4341 5252, og hør mere om FUSO.

CTA - Jeg vil gerne kontaktes

CTA - Et tilbud, tak.

CTA - En brochure, tak

Kontakt mig venligst
Kontakt mig for tilbud
Send en brochure