Mercedes Benz CPH

Econic – den perfekte partner til distributionskørsel.

Econic – fokus på innovation & udvikling.

Den ny Econic er resultatet af Mercedes-Benz’ konstante fokus på innovation og udvikling.

Hver ny generation af specialkøretøjer byder på nye features, som gør hverdagen lettere for brugerne – og Econic er ingen undtagelse.
Econic er optimeret til distributionskørsel, men kan bruges til mange andre formål, hvor man ønsker sikkerhed, bevægelsesfrihed, overblik, effektivitet, miljøvenlighed og god driftsøkonomi.

Designet til alle tænkelige udfordringer.

Mercedes-Benz Econic er designet til alle tænkelige udfordringer inden for distributionskørsel. Hvad enten den skal bruges som renovationskøretøj eller brandbil, så klarer den opgaven.

Indlysende fordele ved Econic.

Optimalt arbejdsmiljø med Low Entry.

Høj sikkerhed med godt udsyn.

Effektiv på- og aflæsning.

Flot design med førerhus i aluminium.

God driftsøkonomi med længere serviceintervaller.

Reducerede reparations- og serviceudgifter.

Reduceret brændstofforbrug.

6-trins Allison-automatgearkasse med ny ECO-software.

Høj nyttelast.

ESP, EPB, ABS og ASR som standard.

Høj sikkerhed.

Det designmæssigt flotte førerhus er produceret i aluminium, hvilket gør det let og sikkert på én og samme gang og i fuld overensstemmelse med ECE R29/2, den europæiske standard for kollisionstest.
Takket være store panoramavinduer har chaufføren frit udsyn til trafikken, og et avanceret spejlsystem udvider synsfeltet, så det både er muligt at se arbejdsområdet og den blinde vinkel.  Bilen er som standard udstyret med elektronisk stabiliseringssystem (ESP), elektronisk bremsesystem (EPB), antiblokeringssystem (ABS) og antispinregulering (ASR).

Førerhuset produceres ydermere i to højder, hvilket betyder, at man enten kan vælge ekstra god plads til mandskabet under transporten, eller frihed til at færdes i byen på steder, hvor broer og andre forhindringer ofte tvinger en til at køre tidsrøvende omveje.

Optimalt arbejdsmiljø.

Førerhuset på den ny Econic er designet med henblik på at skabe en sikker og praktisk arbejdsplads for mandskabet. Takket være Low Entry-konceptet, kan man bevæge sig ind og ud ad førerhuset med kun to skridt. Det øger arbejdssikkerheden og effektiviserer arbejdsgangene. Korte akselafstande giver stor bevægelsesfrihed og gør det nemt at manøvrere specialkøretøjet.

På samme side som passagersædet, og dermed modsat trafikken, er køretøjet udrustet med en pneumatisk og praktisk foldedør med rude, som gør på- og aflæsning enkelt og effektivt.

 

Økonomisk – også for miljøet.

En række innovative teknologier, udviklet af Mercedes-Benz og samlet under navnet BlueEFFICIENCY, har gjort Econic til en særdeles rentabel bil, både når vi snakker økonomi og miljøpåvirkning. Øget effektivitet og reduceret brændstofforbrug på op til 4% er opnået gennem udvikling af blandt andet en ny drivline med en effektiv dieselmotor, en automatisk gearkasse med ECO-software og et vægtoptimeret styring af bageste aksel. Takket være denne nye teknologi nedbringes CO2-udslippet, ligesom bilen lever op til alle relevante lovkrav i forhold til støj og miljøpåvirkning.

Længere serviceintervaller og reducerede udgifter til reparation og service gør Econic til et økonomisk valg, der samtidig sikrer en høj grad af driftssikkerhed og korte stilstandstider.

Bilen kan også leveres med gasmotor.

Download Econic brochure

Find os her

Greve

Ventrupparken 12

2670 Greve

Greve – salgGreve – værksted

Hillerød

Heimdalsvej 2

3400 Hillerød

Hillerød – salgHillerød – værksted

CTA - Jeg vil gerne kontaktes

CTA - Et tilbud, tak.

CTA - En brochure, tak

Kontakt mig venligst
Kontakt mig for tilbud
Send en brochure