Mercedes Benz CPH

Atego – uundværlig til distribution og i byggebranchen.

Skræddersyet til distributionskørsel.

Med et redesign af den populære Atego sætter Mercedes-Benz en helt ny standard for tidens generation af lastbiler. Takket været en lang række nye tiltag og ekstraudstyr, er lastbilen skræddersyet til distributionskørsel. Dens nye motorer og målrettede konstruktion gør den ydermere til en driftssikker, økonomisk og miljøvenlig partner.

Så er det nemt at ligge i front.

Aerodynamisk design.

Det helstøbte aerodynamiske design tegner en harmonisk linje gennem hele bilen i et udtryk, der er karakteristisk for Mercedes-Benz. Med respekt for de meget forskellige krav, der stilles til nærdistributionskørsel og arbejdet i byggebranchen, kan vognen bygges op og indrettes, så den passer præcis til det konkrete behov. Skræddersyningen indledes på fabrikken og færdiggøres i valget af ekstraudstyr.

Førerhuset leveres i to varianter, begge med lav indstigning og håndtag i begge sider, hvilket sikrer en sikker og effektiv adgang. Model S tilbyder en behagelig arbejdsplads med stort overblik og fuld opbygningslængde og samtidig mulighed for at færdes, hvor pladsen er trang. Model L er udstyret med ekstra hylde- og opbevaringsplads samt en standardkøje, som gør lastbilen anvendelig til længere ture.

Begge garanterer stor komfort i forhold til både kørsel og arbejde.

Indlysende fordele ved Atego.

Høj sikkerhed med godt udsyn.

God driftøkonomi.

Effektivt arbejdsmiljø med lav indgang.

Mercedes PowerShift gearskifteautomatik for lettere kørsel.

Flot designlinje fra kofanger til tag.

Skræddersyet opbygning og indretning.

Velindrettet cockpit.

Stort udvalg af ekstraudstyr.

3 cockpitvarianter.

Et cockpit er en vigtig arbejdsplads, der skal være indrettet, så medarbejderne kan løse dagens opgaver så let som muligt.
Atego findes med tre cockpitvarianter, der alle byder på god plads, et fantastisk udsyn og det nye kombiinstrument med 10,4 cm farvedisplay, som giver et optimalt overblik over bilens funktioner.
Alle betjeningselementer og opbevaringsrum er indrettet efter ergonomisk korrekte principper, så de er enkle at få adgang til.

Fra multifunktionsrattet kan man styre mange af bilens funktioner som radio og telefon, men også fartpilot samt gearskifteautomatikken Mercedes PowerShift 3. Ved manuelt gearskifte er gearvælgeren integreret i instrumentpanelet. Begge løsninger giver bedre plads i cockpittet og lettere gennemgang til passagersiden.

Fleksibiliteten i bilen understreges af udvalget af ekstraudstyr som læderrat, alufælge, komfortsæde og 12,7 cm farvedisplay med videofunktion samt bakkamera.

Enestående driftsikkerhed.

Atego udmærker sig mest af alt på sin enestående driftssikkerhed og –økonomi samt langtidsholdbarhed. Udstyret med nye 4- eller 6-cylindrede motorer, som yder mere og forbruger mindre, opfylder bilen Euro VI-udstødningsnormen.
Motorerne skaber en optimal køreoplevelse både på lange distancer og ved bykørsel, hvor man skal kunne manøvrere i smalle og befærdede gader. Gearskifteautomatikken Mercedes PowerShift 3 letter yderligere kørslen selv under vanskelige forhold.

Ategos konstruktion er reparations- og servicevenlig, hvilket sammen med en høj levetid for mange af lastbilens komponenter sikrer længere serviceintervaller og dermed lavere samlede driftsomkostninger.

Download Atego brochure

Find os her

Greve

Ventrupparken 12

2670 Greve

Greve – salg

Hillerød

Heimdalsvej 2

3400 Hillerød

Hillerød – salg

CTA - Jeg vil gerne kontaktes

CTA - Et tilbud, tak.

CTA - En brochure, tak

Kontakt mig venligst
Kontakt mig for tilbud
Send en brochure