Mercedes Benz CPH

Arocs – entreprenørkørsel med kraft og styrke.

Robust ned i den mindste detalje.

Mercedes-Benz producerer biler til entreprenørkørsel baseret på 130 års viden, erfaring og tradition, men også med store visioner for fremtidens køretøjer. Arocs er således en bil, der både rummer fortidens visdom og peger ind i fremtiden med innovativ teknik og høj effektivitet.

Konfigurer din bil her

Konfigurer din Arocs her.

Klik her

Førerhuset tilpasses opgavetypen.

Førerhuset tilpasses opgavetypen, således at en optimal komfort sikres under kørsel. Det bygges i tre forskellige længder og to bredder, og plads- og opbevaringsforhold afstemmes i forhold til det konkrete behov, uanset om der er tale om dagsopgaver eller overnatning.
Her er en let trappeagtig indstigning og en ergonomisk placering af alle betjeningselementer og opbevaringsrum, så arbejdsdagen bliver så enkel og komfortabel som muligt for det tilknyttede team. Det samme gør sig gældende for de nyudviklede og meget behagelige sæder, der har ekstra stort siddefelt og kan indstilles individuelt.

Indlysende fordele ved Arocs.

Motorkomponenterne konstrueret til særlig stor belastning.

Præcis styring under alle former for entreprenørkørsel.

Gearskifteautomatik Mercedes PowerShift 3 som standard.

Bredere drejningsmomentkurve for færre gearskift.

Unik affjedrings- og rammekonstruktion for optimal kraftoverførsel.

Komfortabel betjening via ratstammen.

Gennemført design.

Entreprenørkørsel kræver biler med kraft og styrke, der kan flytte materialer effektivt og målrettet, så opgaven kan løses på kortest mulig tid, uanset om det handler om et tungt tippelad eller en betonblander. Arocs er netop kendetegnet ved, at motor, ramme, chassis og affjedring arbejder perfekt sammen og skaber stor robusthed og stor trækevne. Det betyder stor driftssikkerhed selv under vanskelige forhold.

Lave reparations- og serviceomkostninger.

En række innovative teknologier, udviklet af Mercedes-Benz og samlet under navnet BlueEFFICIENCY, reducerer sammen med en forbedret aerodynamik både brændstofforbrug og CO2-emission. Indsprøjtningssystemet X-Pulse sørger for, at brændstoffet forbrændes på en særligt effektiv måde, der samtidig reducerer udledningen af CO2 til gavn for både økonomi og miljø. Man kan lange serviceintervaller, fordi alle komponenter er af så høj kvalitet, at de garanterer lang levetid.

Således kan man med en Arocs på arbejdspladsen være sikker på at have en lastbil med en enestående driftssikkerhed og –økonomi. Med en Arocs er du sikker på en rentabel drift takket være Euro VI-motorernes lave brændstofforbrug og komponenternes lange levetid, der garanterer lavere reparations- og vedligeholdelsesomkostninger

Download Arocs brochure

Find os her

Greve

Ventrupparken 12

2670 Greve

Greve – salg

Hillerød

Heimdalsvej 2

3400 Hillerød

Hillerød – salg

Hillerød

Heimdalsvej 2

3400 Hillerød

Hillerød – værksted

CTA - Jeg vil gerne kontaktes

CTA - Et tilbud, tak.

CTA - En brochure, tak

Kontakt mig venligst
Kontakt mig for tilbud
Send en brochure