Mercedes Benz CPH

Actros – Udviklet til langturskørsel.

 

Den ny Actros – Vores nye flagskib.

Mercedes-Benz Trucks nye flagskib blev præsenteret til IAA Commercial Vehicles i Hannover den 20. – 27. september 2018.

 

Mercedes-Benz viser en lastbil, der straks tiltrækker alles opmærksomhed med sin nye, karakteristiske lyssignatur på den øverste forlygtefelt og det innovative MirrorCam.

 

Den nye Actros – Dette er en lastbil med banebrydende innovationer. Køretøjet øger effektiviteten for iværksættere og komforten for chauffører til et hidtil uset niveau: Brændstofforbruget falder mærkbart, sikkerheden og køretøjets tilgængelighed udvides yderligere.

 

Den nye Active Drive Assist.

Den ny Actros er forbedret betydeligt inden for sikkerhed og komfort og understreger her sin banebrydende position.

 

Den vigtigste og spektakulære innovation på disse områder er den nye Active Drive Assist. I modsætning til systemer, der kun opererer med en bestemt hastighed, tilbyder Active Drive Assist driveren delvis automatiseret kørsel i alle hastighedsområder for første gang i en produktionsbil.

 

 

Pålidelige assistentsystemer – nu endnu bedre.

Active Drive Assist er baseret på den pålidelige Distance Assistent med Stop-and-Go-funktion samt Lane Keeping Assist. Active Drive Assist bremser lastbilen, når den kommer for tæt på et køretøj foran og accelererer igen op til en bestemt hastighed. Systemet holder også køretøjet aktivt i banen.

 

Hvis køretøjet truer med at forlade kørslen utilsigtet, træder Active Drive Assist ind og styrer uafhængigt lastbilen tilbage i kørebanen. Afstanden til bilen foran og køretøjets position i kørebanen kan indstilles i flere trin via førerhjælpemenuen.

 

Stig ind, det betaler sig.

 

Innovativ og perfekt koordineret.

Ved brug af autostyring under kørslen bruger Active Drive Assist også den nye elektrohydraulisk assisterede servotwin-styring. I situationer, hvor kørslen ikke er delvis automatiseret, øger Servotwin det styrende moment, som føreren anvender med et ekstra styrmoment, hvilket forbedrer kørekomforten. Dette forenkler i høj grad manøvreringen i stramme rum.

 

Alle hjælpesystemer arbejder hånd i hånd på den nye Actros og understøtter hinanden: Active Drive Assist virker altid i overensstemmelse med kravene i den forbedrede Predictive Powertrain Control for at sikre en brændstofeffektiv kørestil. Derudover bruger Active Drive Assist den samme avancerede radar- og kamerateknologi som den nye aktive bremseassistent 5 til at registrere trafikken foran.

 

Op til 5% mindre brændstofforbrug.

Sammenlignet med sin forgænger forbruger den nye Actros op til tre procent mindre brændstof på motorveje og motorveje. Ved sædvanlig langdistancekørsel på mere end 120.000 kilometer om året er det igen en betydelig omkostningsreduktion.

 

I landtransport er besparelserne endda op til fem procent, fordi effekten af den forbedrede Predictive Powertrain Control kommer til sin egen her.

 

Ledende i effektivitet.

For at reducere brændstofforbruget bidrager en ny standard transmission på den vægtoptimerede bagaksel. Gearforholdet er reduceret fra i = 2.533 til i = 2.412.

 

Takket være den vægtoptimerede G211 transmission er den nye gearkasse nu også tilgængelig for alle. Den ny Actros er udstyret med anden generation af vores 6-cylindret OM 471 motor og 315/70 R 22.5 dæk og er designet til motorveje samt landtransport.

 

MirrorCam.

Standard MirrorCam.

Indtil videre er kameraer, som erstatter spejle, kun kendt fra konceptbiler. Men Mercedes-Benz Trucks drager nu fuld nytte af teknologien, og med den ny Actros lancerer en lastbil, der er verdens første produktionskøretøj med MirrorCam i stedet for spejle.

I stedet for de konventionelle hoved- og vidvinkel, så spejle fungerer dette system med digitale kameraer og skærme. MirrorCam tilbyder en markant forbedret allround visning. MirrorCam´s tjenester går desuden langt ud over de lovmæssige krav.

 

Den nye Active Brake Assist 5.

Den nye Active Brake Assist 5 er en videreudvikling af Active Brake Assist 4. Fordelene ved Safety Assistance System er unikke og tilbydes ikke af nogen anden fabrikant på markedet.

 

Mercedes-Benz understreger også sin banebrydende position i sikkerheden med tunge lastbiler med sin femte generationens aktive bremseassistent, som igen er blevet forbedret – en rolle, som gentagne gange er blevet bekræftet af markedets efterspørgsel.

 

Således siden introduktionen af Active Brake Assist 1 i 2006 er næsten 230.000 Mercedes-Benz Trucks blevet solgt med nødbremsassistenten.

 

Særpræget udseende.

I svagt lys er god bilbelysning særligt vigtig. På dette område har Actros også innovationer, der tjener sikkerhed og gør det lettere for føreren at arbejde bag rattet: Den nye, buede lette signatur på den øverste forlygte kant gør den ny Actros let genkendelig om natten.

 

I løbet af dagen hjælper de nye standard LED-kørelys til at sikre, at de andre trafikanter let kan genkende den ny Actros. Et stort fremskridt med hensyn til sikkerhed er det nye intelligente lys system. Udover LED-kørelysene omfatter det også automatisk op- og nedblænding af lygter, samt automatisk kurvelys og tågelygter.

 

Det nye multimedie cockpit.

Enhver der kommer ind i den ny Actros, vil straks bemærke det nye multimedie cockpit. Kernen i den ny Actros er oplevelsen mellem fører og køretøj, hvor de to 10-tommers skærme er med i standardversionen.

 

I stedet for det klassiske instrument med analog speedometer og brændstofmåler, er det i den ny Actros blevet indbygget i multimedieskærmen bag rattet, hvor det midterste område på skærmen kan konfigureres individuelt. Dette skærmbillede indeholder alle de køre relaterede og grundlæggende oplysninger til chaufføren og meget mere.

 

Når du ønsker at køre forrest.

Transportmarkedet udvikler sig hele tiden. Det betyder, at der løbende stilles nye og større krav til de biler, der afgør, hvor effektivt opgaven kan løses. Derfor opgraderer Mercedes-Benz kontinuerligt alle modeller i overensstemmelse med den nyeste teknologi, således at de er lette, sikre og komfortable at køre i.
Med dette formål for øje er Actros udviklet til enhver opgave inden for langturskørsel. Naturligvis skræddersyet efter dine behov.

 

Ønsker du at vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: 70 159 159

CTA - Jeg vil gerne kontaktes

CTA - Et tilbud, tak.

Book prøvetur
Kontakt mig