Mercedes Benz CPH

Actros – udviklet til langturskørsel.

Når du ønsker at køre forrest.

Transportmarkedet udvikler sig hele tiden. Det betyder, at der løbende stilles nye og større krav til de biler, der afgør, hvor effektivt opgaven kan løses. Derfor opgraderer Mercedes-Benz kontinuerligt alle modeller i overensstemmelse med den nyeste teknologi, således at de er lette, sikre og komfortable at køre i.
Med dette formål for øje er Actros udviklet til enhver opgave inden for langturskørsel. Naturligvis skræddersyet efter dine behov.

Konfigurer din bil her

Stig ind, det betaler sig.

Gennemført design.

Actros er designet med det formål at gøre den let at køre i og behagelig at opholde sig i, både mens man kører, og når man holder pause. Det 2.500 mm brede førerhus med plant gulv sætter en helt ny standard, ikke mindst på grund af en ståhøjde på 2,13 m og en optimal balance mellem opbevaringsmuligheder og bevægelsesfrihed.
Et innovativt bagakselophæng skaber sammen med det præcist reagerende styresystem en unik kørefornemmelse og en oplevelse af frihed og sikkerhed.
Gearskifteautomatikken Mercedes PowerShift 3 er standardudstyr, mens de spontant reagerende motorer fås i fire slagvolumenklasser og i alt 18 ydelsesvarianter fra 175 kW (238 hk) til 460 kW (625 hk).

Den perfekte arbejdsplads.

En lastbil til langturskørsel er både en arbejdsplads, en opholdsplads og et sted at hvile. Derfor er indretningen af førerhuset så vigtig. De lyse omgivelser og den rummelige plads i førerhuset giver mulighed for en klar adskillelse mellem arbejdsplads og opholdsrum. En komfortabel stol ved førerhusets bagvæg og et klapbord på undersiden af sengen gør det muligt at nyde et måltid, mens rummet kan omdannes til soveplads på et øjeblik med komfortable madrasser, der giver mulighed for reel hvile.
Alle kontakter og opbevaringsrum kan let nås fra førersædet, og kombiinstrumentet med farvedisplay giver en overskuelig præsentation af alle væsentlige oplysninger om driftstilstanden.

Actros – fordele.

Brændstofbesparelse på 7% sammenlignet med forgængeren.

Active Brake Assist 2 advarer og indleder delvis opbremsning.

Valg mellem 4 førerhuse og 6 førerhusvarianter.

Fuldautomatisk gearskifte.

Multifunktionsrat.

Automatisk aktivering af haveriblink ved fuld opbremsning.

Høj effektivitet og sikker drift.

En række innovative teknologier, udviklet af Mercedes-Benz og samlet under navnet
BlueEFFICIENCY, sparer både brændstof og CO2-emission. Takket være nyudviklede 6-cylindrede rækkemotorer med common-rail-højtryksindsprøjtning X-Pulse kan man forvente en brændstofbesparelse på 5 % i forhold til tidligere motorgeneration.
Udstyret med Predictive Powertrain Control tager bilen højde for vejens forløb ift. forudliggende stigninger og hældninger, hvilket reducerer forbruget med yderligere 3% i forbindelse med gearskift.

Download Actros brochure

Find os her

Greve

Ventrupparken 12

2670 Greve

Greve – salgGreve – værksted

Hillerød

Heimdalsvej 2

3400 Hillerød

Hillerød – salgHillerød – værksted

CTA - Jeg vil gerne kontaktes

CTA - Et tilbud, tak.

CTA - En brochure, tak

Kontakt mig venligst
Kontakt mig for tilbud
Send en brochure