Vi sælger, plejer og passer Mercedes-Benz biler.

En effektiv og topmoderne serviceorganisation.

Mercedes-Benz CPH er en effektiv og topmoderne serviceorganisation der sælger, plejer og passer Mercedes-Benz personbiler, varebiler og lastbiler og den lille smart i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

6 dedikerede afdelinger.
Fra Hillerød og Hørsholm over Islands Brygge til Søborg, Ishøj og Greve holder mere end 300 medarbejdere vores kunders biler på gaden døgnet rundt. Hvert værksted har sit speciale, f.eks. lastbiler i Greve, taxiservice på Islands Brygge og varebiler i Hillerød. Men fælles for alle afdelinger er medarbejdere, der brænder for det, de laver – og er gode til det. Hvad enten det er salg, service eller finansiering.

Her kan du købe stjerner.
I vores afdelinger kan du se og prøve vores biler (dog ikke Islands Brygge). Fra den imponerende Mercedes-Benz S-Klasse over sportsvogne til den frække smart-bil. Fra den lille Citan varevogn over lavtgulvslastbilen Econic til store, tunge lastbiler bygget til byggepladser eller langtur.
Vi nøjes ikke med at sælge sælger bilerne, vi rådgiver også om f.eks. flådeløsninger og specialopbygninger. Og hvad angår finansiering kan vi tilbyde alt fra kontantkøb over finansiering til forskellige former for leasing og korttidsleje.

Selv en Mercedes skal vedligeholdes.
Vi holder din Mercedes-Benz eller smart ved lige og servicerer den efter alle bilkunstens regler. På vores 6 værksteder er der plads til mere end 120 biler ad gangen. Her holder over 115 autoriserede teknikere og mekanikere broderparten af Storkøbenhavns og Nordsjællands Mercedes-Benz i rullende topform.

Starmark – ikke almindelige, brugte biler.
I afdelingerne i Hørsholm og Ishøj er der tillige en Starmark-filial, hvor du kan købe brugte Mercedes-Benz. En Starmark-bil er altid grundigt tjekket efter fabrikkens forskrifter og har gennemgået en omfattende klargøring, så bilen er vanskelig at skelne fra en ny. Og udvalget af biler er så stort, at du som regel kan finde den Mercedes, du har ledt efter.

Danmarks eneste AMG-center.
Der er kun 200 AMG Performance Centre i verden, og et af dem ligger i Hørsholm. I et AMG Performance Center træder du ind i en verden af ekstraordinære biler. Skræddersyet interiør og eksteriør, håndbyggede supermotorer og særligt uddannede teknikere er noget af det centret kan tilbyde. Her er også AMG-udgaver af Mercedes-modellerne og mulighed for at prøve.