Åbent Hus – Den ny GLA

10. marts 2017

Oplev den ny GLA til Åbent Hus søndag d. 9. april kl. 11-16. Den ny GLA er den mindste i SUV-rækken, men giver en følelse af frihed. Læs mere om GLA’en, og oplev det hele på én gang. Vi glæder os til at se jer i Søborg, Hørsholm og Ishøj.


Åbent Hus. Oplev den ny E-Klasse coupé og E-Klasse All-Terrain

09. marts 2017

Vi inviterer til Åbent Hus søndag d. 19. marts kl. 11-16. Oplev de nye E-Klasser hos Mercedes-Benz CPH. Den ny E-Klasse coupé emmer af sportslighed og elegance, hvor den ny E-Klasse All-Terrain er banebrydende innovativ. Læs mere om E-Klasse coupé og E-Klasse All-Terrain. Oplev de to nye biler i Søborg, Ishøj og Hørsholm. Søborg: Se begge […]


Forårstjek

Generelle nyheder 07. marts 2017

Lad os forårstjekke din bil og give dig en god start på sommeren. Vekslen mellem frost og tø, sne og sjap og salt er hård ved enhver bil. Lad os give din Mercedes et forårstjek, så du ved, at den er i topform og klar til de lyse, lune dage, der er på vej. Vi […]


“Jeg kunne køre bil, før jeg kunne cykle”

13. december 2016

Lars Vindbjerg er tilbehørsspecialist hos Bent Pedersen i Esbjerg. Mercedes-Benz magazine har mødt den entusiastiske ildsjæl, som har arbejdet med det tyske bilmærke i 23 år – og elsker synet af en glad Mercedes-Benz kunde. Læs hele interviewet med Lars Vindbjerg her.


Hold dig opdateret
Få nyheder om Mercedes-Benz biler, teknologi, miljø, tilbud og andre interessante emner fra os. Nyhedsbrevet udkommer 6 gange om året.
Tilmed dig vores nyhedsbrev
Kom hurtig videre Find nærmeste afdeling her.