Den nye C-klasse Coupé.

En klasse foran.

Når du sætter dig ind i en Mercedes-Benz C-klasse Coupé, vil du opleve fornemt håndværk, stramt design og gedigne materialer. Glæd dig til den kvalitetsoplevelse, du får, når et godt vejgreb og stærk motorkraft, sender dig gennem vejnettet. Med den opstrammede undervogn har vi skabt en optimal balance mellem det sportslige og det komfortable.

Mercedes C-Klasse Coupé har flere træk til fælles med den firedørs sedan – sikkerhedsniveauet, kvaliteten, materialevalget og det høje udstyrsniveau. Men de livlige udvendige linjer giver coupéen dens helt eget selvbevidste udtryk. Og når motoren er startet, hjælper skålformede sportssæder med integrerede nakkestøtter, ovalt sportsrat og en skarpt optrukket undervogn den hjertebankende køreoplevelse godt på vej.

Tryghed på turen.

En lang række assistentsystemer som bl.a. PRE SAFE, ATTENTION ASSIST PLUS (Standard) & Blindspot assist er med til at gøre den ny C-Klasse coupé til en af de sikreste biler på vejen. Assistentsystemerne er alle kendt fra Mercedes topmodel, nemlig S-Klassen, der sikrer at ministre, kongelige og andre velhavere sidder i en af verdens sikreste biler fra Mercedes-Benz.

Privatleasing fra 5.999 kr./md..
Hold dig opdateret
Få nyheder om Mercedes-Benz biler, teknologi, miljø, tilbud og andre interessante emner fra os. Nyhedsbrevet udkommer 6 gange om året.
Tilmed dig vores nyhedsbrev
Kom hurtig videre Find nærmeste afdeling her.