5 vintertips til din Mercedes

AMG_BILD_2014_00187-DK_650x335

Vinduesviskere
Dine vinduesviskere sørger for, at du har ordentligt udsyn når du kører. Vær derfor opmærksom på, at gummibelægningen er intakt og sørg for at fjern sne og is fra viskerne, inden du begynder at køre. Derved opnår du det bedste udsyn.

Sprinklervæske
Ikke nok med at dine viskere er vigtigt for dit udsyn, så er sprinklervæsken også med til at rense dine ruder. I vinterhalvåret er det vigtigt at sørge for, at have en væske der kan klare de kolde temperaturer, så sprinklervæsken ikke fryser til. Dette kan i værste tilfælde ødelægge sprinklersystemet.

Rustbeskyttelse
Rustbeskyttelse er vigtig for din bils levetid. En undervognsbehandling holder din bil fri for rust, og forlænger dens levetid. De danske vejrforhold med salt på vejene er hård for din bils undervogn. Mercedes-Benz CPH anbefaler DInitrol – læs mere om rustbeskyttelse

Isskraber
Udsyn ved kørsel er vigtigt – sørg derfor altid for at have en isskraber med i bilen i de kolde måneder til at skabe bilen fri for frost. Sørg for at din isskraber er intakt og ikke flækket, da dette kan skade din bils ruder.

Lygter
Især i de kolde og mørke måneder er det vigtigt at holde øje med sine lygter på bilen. Er de alle intakte, virker alle blink og stoplys, lyser lygterne som de skal? Vær særligt opmærksom på sløve lygter eller pærer – det have store konsekvenser, når man ikke kan se sine medbillister i trafikken.

 

Husk du altid kan kontakte os på tlf. 7011 2255 for yderligere information og vejledning af din Mercedes eller besøge en af vores lokationer.
Hold dig opdateret
Få nyheder om Mercedes-Benz biler, teknologi, miljø, tilbud og andre interessante emner fra os. Nyhedsbrevet udkommer 6 gange om året.
Tilmed dig vores nyhedsbrev
Kom hurtig videre Find nærmeste afdeling her.