Originale ombytningsdele.

Originale ombytningsdele.

Når Mercedes kvaliteten belønner både dig og miljøet.

Mercedes-Benz satser på at reparere i stedet for at kassere. Det sker under programmet, vi kalder originale ombytningsdele. Og vi gør det, fordi det nytter på 3 vigtige områder, som hver især er gode for din økonomi.

* Du sparer tid, når du skal have skiftet en komponent eller et aggregat. Vores originale ombytningsdele ligger som oftest klar på lager, og ellers kan vi hurtigt lokalisere dem online.

* Du sparer penge. For hver ombyttet del får du penge tilbage for den defekte del, vi tager retur i samme ombæring. Du kan spare helt op til 50 procent.

* Vi får sammen en grønnere bundlinje. Ved at genanvende slidte dele, sparer vi både materiale og energi. For der skal ikke fremstilles en helt ny. Faktisk sparer vi årligt, hvad der svarer til 13.500 ton råstoffer samt den energi og det CO2-udslip, som 12.000 danske husstande er ansvarlige for.

Naturligvis er enhver ombytningsdel omfattet af den velkendte Mercedes-Benz garanti. For kvalitetskravene er nøjagtig lige så strenge for ombytningsdele som for fabriksnye dele. Hver istandsat del kvalitetstestes og måles på nøjagtig samme måde som nye.

De slidte dele, som det kan betale sig at renovere, falder inden for en række kategorier. De største og vigtigste er:

1. Mekaniske komponenter
2. Indsprøjtning og katalysator
3. Elektriske og elektroniske dele
4. Aggregater (f.eks. motorer og gearkasser)

Skærmbillede 2016-01-06 kl. 13.34.41
Læs meget mere i vedlagte folder.
Hold dig opdateret
Få nyheder om Mercedes-Benz biler, teknologi, miljø, tilbud og andre interessante emner fra os. Nyhedsbrevet udkommer 6 gange om året.
Tilmed dig vores nyhedsbrev
Kom hurtig videre Find nærmeste afdeling her.