MB Rent 7.

MB Rent 7.

MB Rent 7: Kunne du tænke dig en ny Mercedes hver 7. måned?

Hvad med at køre i en lejet bil? Altid. Altså en splinterny Mercedes. Lejen dækker alt – service, forsikring og grøn ejerafgift. Der er ingen førstegangsydelse, kun et depositum svarende til 3 måneders leje*. Så du skal sådan set blot fylde brændstof på og køre, som du plejer. Lejeperioden er 7 måneder, hverken mere eller mindre. Når du afleverer bilen, får du dit depositum tilbage, og så er vi kvit. Det værditab, som selv en Mercedes har, tager Mercedes-Benz CPH sig af.

*Etableringsgebyr på 1995,- inkl. moms, gælder ved oprettelse af den første MB 7 aftale.

4-hjulstrækker om vinteren? Cabriolet om sommeren?

Der er ret store chancer for, at du bliver glad for at leje. Og så kan du jo bare fortsætte i endnu en splinterny Mercedes. Vi har jo ikke andet hos Mercedes-Benz CPH! Måske kunne du tænke dig en cabriolet om sommeren. Måske en 4-hjulstrækker om vinteren. Måske vil du en skønne dag køre Mercedes-AMG i 7 måneder. Og så er det jo heldigt, at Mercedes-Benz CPH har Danmarks eneste AMG Performance Center.

Alt hvad du vil leje eller ha’ i hele Storkøbenhavn.

Få alle detaljer om MB Rent 7 hos Mercedes-Benz CPH. Der kan du også se alt, hvad du kan vælge imellem – hver 7. måned. Og skulle en dag beslutte dig for at købe eller lease, er der lige så meget at vælge imellem.

Få mere information om MB Rent 7  hos vores sælgere:

Hørsholm

Søborg 

Ishøj
Hold dig opdateret
Få nyheder om Mercedes-Benz biler, teknologi, miljø, tilbud og andre interessante emner fra os. Nyhedsbrevet udkommer 6 gange om året.
Tilmed dig vores nyhedsbrev
Kom hurtig videre Find nærmeste afdeling her.