Den ny Mercedes-AMG C 63.

Fascination fra Affalterbach.

Mercedes-AMG C 63

Affalterbach. Ren fascination og betagende dynamik – den nye Mercedes-AMG C 63 sætter nye standarder. Den high-tech køreoplevelse, AMG-signatur for kvalitet og en høj grad af individualitet i valg af udstyr garanterer en helt unik køreoplevelse. Topmodellen af alle C-klasser er drevet af en 4-liters V8-biturbomotor der er tæt relateret til motoren i Mercedes-AMG GT. Motoren kommer i to udgaver: 350 kW (476 hk) og 650 Nm eller S-udgaven med 375 kW (510 hk) og 700 Nm.

Læs mere om den ny C-Klasse C 63 her eller følg os på Facebook hvor alle nyheder kommer først.
Hold dig opdateret
Få nyheder om Mercedes-Benz biler, teknologi, miljø, tilbud og andre interessante emner fra os. Nyhedsbrevet udkommer 6 gange om året.
Tilmed dig vores nyhedsbrev
Kom hurtig videre Find nærmeste afdeling her.