Gratis gennemgang af din C-Klasse (W203)

Gratis gennemgang af din C-Klasse (W203)

I weekenden den 31. maj – 1. juni er der gratis gennemgang af din C-klasse (W203) i Herlev.

Book en gratis time til rådgivning og gennemgang af din C-klasse (W203) årgang 2001-2007 med en af vores dygtige teknikere. Du vil selv have mulighed for at deltage i gennemgangen sammen med vores tekniker. Bilen vil blive gennemgået og analyseret, og vi vil komme med tilbud på vedligeholdelse eller forbedring af bilens stand. Ved samme lejlighed kan du – sammen med en tekniker – få lov til at prøvekøre en C-Klasse (W203) i perfekt stand til sammenligning.

Booking kan ske på 70 11 22 55.
Hold dig opdateret
Få nyheder om Mercedes-Benz biler, teknologi, miljø, tilbud og andre interessante emner fra os. Nyhedsbrevet udkommer 6 gange om året.
Tilmed dig vores nyhedsbrev
Kom hurtig videre Find nærmeste afdeling her.