Din vej. Din stil. Dit valg.

Premiereweekend d. 15.-16. marts kl. 11-16.

Den ny C-Klasse Sedan & GLA

Der er stort set altid nye biler, nye modeller eller nye versioner på vej fra Mercedes-Benz. De 2 næste er faktisk lige om hjørnet. Måske har du allerede set “noget” i bilblade, på nettet, eller på Facebook. Er du lidt tålmodig kan du opleve nyhederne til premieren hos Mercedes-Benz CPH om ganske kort tid. Kunne det være en ny C-Klasse? (Læs mere) Kunne det være en SUV? (Læs mere).

Der er præmiere på de to nye biler den 15.-16. marts kl. 11-16 i Ishøj, Herlev og Hørsholm.

I forbindelse med premiereweekenden har vi hos Mercedes-Benz CPH attraktive tilbud til en lang Mercedes-sommer.

Til en lang, varm sommer hører et toptunet klimaanlæg. vi renser det for kun kr. 799,-. Og vi giver dig 20% rabat på mercedes-Benz plejeprodukter, så du kan “rense” hele bilen. Planlægger du bilferie i år eller andre langture, så var det måske en idé med et DVD-sæt til kun kr. 6.495,-.
Hold dig opdateret
Få nyheder om Mercedes-Benz biler, teknologi, miljø, tilbud og andre interessante emner fra os. Nyhedsbrevet udkommer 6 gange om året.
Tilmed dig vores nyhedsbrev
Kom hurtig videre Find nærmeste afdeling her.