Vinterklar?

På nogle årstider, går det hele mere glat...

Vinterklar?

Den danske vinter kommer ofte meget pludseligt. Så er det frem med sneskovlen, før man kan køre på arbejde. På sommerdæk? Og derefter måske flere dages ventetid på at kunne få vinterhjulene på? Eller på vinterdæk, fordi du fik vinterdækkene på, inden det hele begyndte at gå lidt for glat?

Vælg selv. Og vælg nu! Har du allerede vinterhjul, så har Mercedes-Benz CPH tid til at skifte for dig. Skal du have nye, har vi attraktive tilbud på både dæk og fælge til næsten alle Mercedes-modeller.

se vores aktuelle tilbud på bl.a. vinterhjul og andet til vinterens glatte veje, her.
Hold dig opdateret
Få nyheder om Mercedes-Benz biler, teknologi, miljø, tilbud og andre interessante emner fra os. Nyhedsbrevet udkommer 6 gange om året.
Tilmed dig vores nyhedsbrev
Kom hurtig videre Find nærmeste afdeling her.