Oplev den ny Arocs på Tour

Oplev den ny Arocs på Tour

Arocs er en helt ny entreprenørlastbil, der kan levere alt det, der kræves. Arocs lever op til de strenge Euro VI standarder med sine økonomiske motorer og det automatiske gearskifte Mercedes PowerShift 3 (standard).

Kom og prøv kræfter med den ny Arocs, og et udvalg af andre køretøjer fra Mercedes-Benz hos Jørgen Jensen Sten & Grus. Der er åbent fredag d. 1. november kl. 11-18 og lørdag d. 2. november kl. 10-16. Tilmelding er ikke nødvendig.

Adresse: Jørgen Jensen Sten & Grus, Øde-Hastrup-Vej 48, 4000 Roskilde.

Læs mere om den ny Arocs.
Hold dig opdateret
Få nyheder om Mercedes-Benz biler, teknologi, miljø, tilbud og andre interessante emner fra os. Nyhedsbrevet udkommer 6 gange om året.
Tilmed dig vores nyhedsbrev
Kom hurtig videre Find nærmeste afdeling her.