Transportmesse i Greve

Ny Arocs. Ny Sprinter. Andre gule plader. Og et nyt AMG føl!

Transportmesse i Greve

Mercedes-Benz CPH har ikke efterladt mange køretøjer derhjemme. De er stort set alle sammen med på Transport Øst i Greve. Der er Danmarkspremiere på den ny entreprenørlastbil Arocs og på den ny Sprinter, der nu har sidevindsassist. Derudover er der en smuk palet af Mercedes personbiler – både på gule og hvide plader. Der er også blevet plads til ”legetøj” i form af den ny A45 AMG med verdens stærkeste serieproducerede 4-cylindrede turbomotor. Alt i alt et så stærkt og bredt program, at dit transportbehov skulle kunne klædes godt og grundigt på. På gensyn hos Mercedes-Benz CPH, Ventrupparken 12, 2670 Greve.

Åbningstider:
Lørdag d. 7. september kl. 10.00 – 17.00
Søndag d. 8. september kl. 10.00 – 15.00

Du får gratis adgang til messen hvis du medbringer en printselv billet. Download her.
Hold dig opdateret
Få nyheder om Mercedes-Benz biler, teknologi, miljø, tilbud og andre interessante emner fra os. Nyhedsbrevet udkommer 6 gange om året.
Tilmed dig vores nyhedsbrev
Kom hurtig videre Find nærmeste afdeling her.