Ny Sprinter. Sidevindsassistent og klassens laveste brændstofforbrug.

Ny Sprinter. Sidevindsassistent og klassens laveste brændstofforbrug.

Selv om der næsten ikke er en vind, der rør sig, kender vi alle sammen fornemmelsen, når man kører forbi pylonerne på Storebæltsbroen. Er det blæsevejr og man kører i en stor transporter, så er det lige før man bliver sendt ud i et ufrivilligt vognbaneskift! Men det er slut nu, i hvert fald, hvis du sidder bag rattet i den ny Sprinter. Den er født med sidevindsassistent – oven i købet som standard i mange af de nye modeller. Både Blind Spot Assist, Collision Prevention Assist og Lane Keep Assist bliver nu også muligt tilvalg i Sprinter. 

Klassens laveste brændstofforbrug.

Den ny Sprinter kører helt op til 15,9 km/l. Det er der ingen andre i klassen, der kan hamle op med. Desuden er der nu serviceintervaller på op til 60.000 km. Dertil kommer alle de andre Sprinter kvaliteter: driftssikkerhed, holdbarhed, driftsøkonomi og naturligvis køreegenskaber og komfort, der ikke ligger langt fra dem, man kender fra Mercedes personbiler.
Hold dig opdateret
Få nyheder om Mercedes-Benz biler, teknologi, miljø, tilbud og andre interessante emner fra os. Nyhedsbrevet udkommer 6 gange om året.
Tilmed dig vores nyhedsbrev
Kom hurtig videre Find nærmeste afdeling her.