Nu er der stjerneservice til varebilerne i Ishøj

Nu er der stjerneservice til varebilerne i Ishøj

Nu har Mercedes-Benz varebiler mulighed for stjernehøj service på værkstedet i Ishøj. Det er de mange erhvervsdrivende på Vestegenen som nu gør, at Mercedes-Benz CPH udvider med et ekstra værktsted for at kunne servicere den voksende flåde af varebiler.

Mercedes-Benz CPH har de seneste år oplevet et stigende salg af varevogne i hovedstadsområdet. Flere biler på vejene, er lig med et større krav til at kunne servicere kunderne hurtigere og mere fleksibelt. Derfor udvider Mercedes-Benz CPH nu med et ekstra værksted specielt til varebilerne i Ishøj, som udover de andre værksteder i Greve, Herlev og Hillerød nu vil kunne tage imod flere varebiler. Salgsdirektør for erhvervsbiler hos Mercedes-Benz CPH A/S, Klaus Hansen, ser frem til at kunne øge serviceniveauet yderligere til dette voksende segment.

“Vores kunder lever af at deres bil er ude at køre og arbejde for dem. Bilen er deres levebrød, og vi ser os selv som deres forretningspartner. Derfor handler det om for os at minimere den tid som bilen er på værksted, når vi indkalder til de rutinemæssige serviceeftersyn, eller hvis den en sjælden gang skal repareres. Derfor udvider vi nu med et ekstra værksted i Ishøj som gør os mere fleksible, hurtigere til at servicere og en endnu bedre samarbjdspartner,” siger Klaus Hansen.

Står der Mercedes-Benz på kølerhjelmen forventer folk automatisk det bedste, og heller ikke på varebilsområdet bliver man snydt for den tyske perfektion, kvalitet og høje standarder.

Værkstedet i Ishøj er klar til at tage imod de første varebiler fra mandag den 8. juli 2013.
Hold dig opdateret
Få nyheder om Mercedes-Benz biler, teknologi, miljø, tilbud og andre interessante emner fra os. Nyhedsbrevet udkommer 6 gange om året.
Tilmed dig vores nyhedsbrev
Kom hurtig videre Find nærmeste afdeling her.